Saturday, June 18, 2011

Gambar Pintu Tandas

Ini dia gambar pintu tandas untuk membezakan tandas lelaki dan tandas perempuan dari beberapa negara yang berlainan..hahaha macam macam..

48 comments:

adwafarahin said...

yg tali x bole blah :)

Mr.Thinker@Ali said...

Semua aku dapat bezakan. Tapi tang picture last tu, Alien tu untuk sapa? Khunsa kah? Binatang kah? Apakah? Damn, keliru..!! Hahahaha. PANGG skali arh..!!

Mawar Berduri said...

aku suka gmbr last sekali tu.. hehe...

ABU said...

hahaha ada alien...

redzwanie redzmann said...

alien pon mau g toilet ka?hehehe

syrupmasin said...

errr..yg tali tuh!! hahaha :D

dill said...

haha. kreatif

dill.

nelly said...

comel2 pulakk .hahahaha

Liyana Yusof said...

hahah... alien perluke ke toilet jugak ker??
hahaha... alien buang rata2 jer...

HonEyBuNNy said...

adoiiii...

memang yang tali tu unik la...hahahha

ABU said...

baru aku tau alien ni pendek rupanya..adakah aku alien..hahaha

tia @ Ini Kisah Tia said...

yang last tu baa , knapa ada alien ? hahaa .. sama yang tali2 . sandi nyaaa . haha :)

Nurnajwa said...

Hahahaha, yg tali tuuu. Haishhh XD

liyana said...

haha
nak kne pelempang entry ni..
mcm2la kt liar ngare yer..ade btul2 ke?huhu

vampire's lovex said...

yg last tu pesal ada laien..unutk bapok ehhh hahaha

Aisyah Aina said...

yang tali tu apa
*buat2 tak paham* hahaha
tak boleh blah XD

Cik Bidadari said...

akak dok fikir yg gambar tali tu... yg mana satu gegirl punya? keh keh keh... tak senonoh tul... heeeeeeee

harrazdani said...

saya suka yg tali tu...huhuhu

ABU said...

ramai orng concern pasal tali yang tergantung itu..apa ke halnya..hahahaha

nurfatiha blacky said...

ade jugakk gmbar tandas mcm tali tuh.aduiiii.hahahhaa

APAN said...

yg gambo no 3 mende pe la maksunye....ada apa ngan tali.haha...

Lieyly ︱ Alia said...

HAHA , yg tali tuh xleh blah...

cucu umie said...

haha..no.3 paling pelik tapi tahu lh juga maksudnyer..kuikui

Kisah Hati said...

hahaha... nasib tak dibuat di malaysia.. T___T

nawal addina said...

hahaha , n3 taleh blah ! yg alien tu khas untk srgeant keroro :P

niena shopping2u said...

yg bertali xleh blahh tu

::contengan hati::)) said...

yang tali tu paling unik haha kalau kat malaysia ada mesti tiap kali masok tandas gelak haha,,,

alien tu tuju untuk apa pulak,, orang pendek ahaha grr terasa mak nyah ;))

GaRy™ said...

okeh....tali tuh seriuz lucu... HAHAHAHAHAHAHA

M Fizan said...

hahaha..yg ada alien tu kenapakah..untuk pondan atau unisex? :)

~SaL IjOu~ said...

nampaknya bumi dah mula menerima alien sbg tetamu~ tret tet..

nurAMALLINA said...

Ya tali tuuuu. Hahahahaha

k e y r i said...

gambar kedua last tu agak menarik perhatian.. hahahha

ïêmå å¢klê§ said...

yang tali 2 memang shit!!
hahah

**::CIKNUURUL::** said...

erkk,..gmbr tali tu ape hal,.haha,.kalo yg jnis blur2 kan,msti die xfhm ape kne mngene tali nii,.hehe

amir aizat said...

err abu xsenonoh eh,haha

cantekk said...

nomo 3 tu knape lak dia wat tali tu cenggitu? tlg terangkan ;)

Rtp Farra Arisha said...

ahh mcm2 laah :))

adan said...

gambar tali tu tak boleh blah okay.. kah kah kah...

Syuxer said...

hahaha tali tuh mempunyai maksud yang sungguh mendalam heheh

bunga said...

hahahhaa...yang tali tu.ahaha..aduh..

ain revival said...

y ke 3 plg ngekngokksssss!!

haha

aLyA_syGS said...

terbaik lah :) hAHA

chemay said...

tetiba ada alien
hahahaha

Khairil said...

haha..kreatif...yang tali tu tak tahan...

meaw said...

kalau lah org tak dapat define gambar tu payah lerrr,hehe

cik azeya said...

ada tandas untuk alien jugak ke? haha

Mr.Thinker@Ali said...

Hahaha. orang atas, tandas tu special punya maa. Kat johor x ada lg rasanya kn? Apa kata kta try buat? LOL. >.<

amna said...

haha.. sign tu semuanya comel. wakakaka~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!