Tuesday, June 21, 2011

Expresi Wajah Binatang

Aku cuma suka tengok gambar binatang binatang kat bawah ni.. dengan expresi wajah yang berbeza beza, macam kasihan pun ada, macam nak hempuk pun ada jugak.. alolololooo... hahahaha...

ohmaigot!! hahahaha

50 comments:

::contengan hati::)) said...

kenapa tak de arnab?
ehhe yang no 2 tu comel ,,,
cute je selit dekat bear 2 ;)

nurfatiha blacky said...

haha. nak hempuk eh ? geram nak kenyek rase. aduiii

ABU said...

hati: yg bawah tu bukan arnab ke? eh mcm tikus la..hahahha

blacky:hahaha kenyek la..:)

Miscellaneous Smiles said...

heeee~~comey lahh..~>,<

vampire's lovex said...

hahaha kucing memang rasa nak hempuk2 ...

asal anjing dengan tikus tu? bersekedudukan? haha

Abu Huzaifah said...

nice ler...hikhik... yg last skali 2... drakula ek...huhu..

~SaL IjOu~ said...

yah..tu dia..yg last sekali mmg sgt berbeza..hehe

zaty said...

yg last skali tu trsnarai gak. hahaaa

bunga said...

comel yang no 3 tu..xpernah tengok g..kucing berwajah cam tu.:)

cucu umie said...

gmbo last tu memang xboleh blah..apa ea nama bintng itu..hoho

fikri FAUZI said...

gambar hujung sekali tu tak boleh blah! haha

Aki said...

Abu,sa paling suka tu gambar last.. Memang binatang ni.. Hahaha.. ^_^.v..

yatie Awang said...

kakak kalau tengok kucing, eee...geramnya..nak cium2 nak peluk2..kucing kat rumah kakak selalu berbunyi kalau kakak peluk...siap cakap lg "rimas lahhh...." haha...

izzah said...

yg last sekali tu...erkk erkk..apakah??haha

Aman Ibrahim said...

nak tanya~ yg lastuh tuh termasuk sekali ker? haha..

akoo said...

erkk.anjing pon ade dalam senarai ke??huhu

btw,yg last tu binatg gak ea?haha

Fyqa said...

kahkahkah

yg last tu cam mintak lempang aku je

"-.-

Raji and Yeen said...

hahahah yg last tu pun dijadikan natang gak ker? lol
eh btw 2nd last yg putih tu ap?
tkos ke?

amir aizat said...

ahha yg last plg comel lah! ahahhahahahaha

rara pinkmafia said...

motif piccy last skali tu?

Cik Bidadari said...

adoi... comel2 gambar nie... yg tak boleh blah anjing dengan tikus tu... somein=ya....

Syuxer said...

kawe kalu binatang comel,sero nak picit2 jap kecuali bulldog yang x berapa hensem tuh ahahah

Shamsuddin Amin said...

ko sehat ke hari ni...?
hahaha

ecah mashuri said...

perghh..habis stylo da ke ko lukis tuh?siap ade parut tuh xtahan.heee.takuttt;p

khairul akmal azman said...

o.m.d..
oh my datuk..pic bwh sekali..
terbaik dr ladang

Heidi Shafiq said...

ni wajah mintak kaki ke? :P

Rtp Farra Arisha said...

who's in the last pic tuu? :D
aah laah baru perasan, haiwan pun boleh mengekspresikan wajahnya melalui wajah tauu, jgn main2!

chemay said...

punye lah layan tengok pic2 animal tuh
tbe2 ade pic last tuh/
terus tak jadi nak layan emosi cute2
-.-

missh chiorika said...

hahaha ..
comel jea ..

ain revival said...

y last tuhh hape?? spesis baru ker..

y 2nd last tuh cam tikus kacukan arnab jep..

ayie said...

hahhaha.. rasa nak penerajang he yg bawah tu..

mula-mula rasa abu ni insaf.. ghupenye yang last dok tak taubat lg..hehe..just kidding

ïêmå å¢klê§ said...

kucing memang comey..
ehh setan ke ape yang last sekali 2..

hhaahah

adan said...

siot je pic last tu.. ahaha

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

yg bwh sekali tu mmg nk hempuk ~heee

Far8 budak baik said...

abu..pic last tuuu
mmc nak kene pelempang je..
hahahahahaha...
alalala kuit gle kau =pppp

syrupmasin said...

yg last tuh binatang ke abu??

MIMIE AIZA said...

mula2 senyum je tengok gamba tu.. sekali yg bwh sekali terus pengsan.. hahaha

idaida0504 said...

comel sangat!rasa nak lempang je kucing2 ats ni...

apik pehe said...

hahah..muka kucen tu takleh blah

ghab van hal said...

sungguh cute mute gamba last tuh..:)

Wani said...

arghh sangat comel okay!

ps: gamba last tu terkedu melihatnya *gulp*

Nur Sulastri said...

kucing tu sangat comel ! tapi bila sampai pic last sekali tu, blur kejap. haha

[sutera kasih] said...

gmbr last tu...konfius aku dbuatnya haha

Ain Nadiah said...

abu, marah sama aku ke? sory lah kalau ada buat kau terasa hari tu.. aku gurau je.

tia @ Ini Kisah Tia said...

haha . hempuk lahhhh . bhahaha ;)

Mawar Berduri said...

aku suka gambar yang last tueee! comel!

meaw said...

yang bawah sekali tu meaw tak kenan tengok,wakakakka :D

cantekk said...

adakah ini bermaksud gambar terakhir juga binatang???

haha =D mane nk jmpe spesis ni ekk

miss.Addin said...

haha apa da jadi yang kat bawah tu :)

cik sakdi said...

gambar num 3 terbaek la, tp gambar last tu bukannye haiwan. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!