Saturday, June 4, 2011

Entry tak berguna, useless..

Aku sebenarnya risau kalau aku post entry ia tidak memberikan apa apa faedah, kosong, tidak berguna dan useless.. aku harap paling kurang pun entry aku boleh buat korang atau aku gelak kat office setelah penat bekerja (ushhh.. harap HR tak baca post ni haha..) walaupun gaya penulisan yang agak hancur, atlist emmm... boleh la...

Korang faham maksud aku kan.. biarlah entry kita tu berguna untuk diri kita atau pun untuk orang lain.. even info itu bukan datang daripada buah fikiran kita but atlist kita olah ikut cara penyampaian kita.. dan hormat sumber dengan memberikan back link..


Oh aku nak ucap terima kasih, dan tahniah kepada ahli bersekutu yang ke-444.. iaitu cik Nurul Nadiah Mamat. entry terbaru beliau Tak Suka.. Mencik. .!! dia tak suka dan geli tengok lubang lubang kecik dalam span atau cake span..hahaha lucu.. dia cakap meremang bulu roma dia bila tengok lubang lubang kecik macam tu..hehehehe.. terjah la blog cik Nurul, kalau raji follow terus..

Btw, aku rasa annoying la gambar aku yang besar kat bawah tu.. buka jak blog ni terus nampak mata hitam macam tu.. seram pun ada.. hahahaha..

20 comments:

harrazdani said...

salam mr abu....lama tak singgah sini..;)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

takpalah abu..asalkan entri tu x memudaratkan diri dan org lain sudaaa

cik azeya said...

hahahaha. gambar sendiri pun annoying ke abu! kehkeh

tahniah. 445 sudeyy, :P

syrupmasin said...

wuahaha..tao pon gamba kau yg bawah tuh menakutkan..terkencing doe tengok malam2 :D

ABU said...

en dani: ya abu pun dah lama tak lepak dlm blog en dani..

cik betty: setuju, asalkan tak memudaratkan orng lain dak..hehehe

cik azeya: ya la..menakutkan la..:D

masin: keh keh..seram ke..

miss.Addin said...

entah entri yang selama ni Addin post berguna ke tak.

hmm terfikir :(

tia @ Ini Kisah Tia said...

hehee . aku mau kejar followers mu neh . ihiksss ;)

Ain Zulaikha said...

adakah entry saya tidak berguna? sobs sobs

apik pehe said...

hehe..kakak tu memang..

adan said...

kadang aku jugak berfikir macam tu bro.. arghh lantak ar.. ikut suka aku la.. janji happy.. kihkihkih

chemay said...

eh tak salah pon abu.
if entry tuh useless..
sebab blog kita kan?
sometimes kite just nak cerita dekat orang lain tentang hidup kite yang colourfull..
not just lepak depan laptop all day long..

btw.
siapa suruh letak mata hitam macam tu..
hehe
:P

Miecyber said...

Luculah Cik Nurul tu...Awwww..

Messi ditumbuk

adwafarahin said...

seyes mula2 tgk gmba tu cpt2 cr butang X hahaha sebaik die da ke bwh so x nmpk sgt :P

ABU said...

addin:haha tak pe blog awk suka hati awak..hehe..

tia:kejar la..ndak da makna jugk tu follower ramai2..:D

ain:cik ain entry awk sngt mnarik, suka tengok lukisan awk tu :)

apik:lucu kan dia..

adan:ya bah kan janji happy..suka hati la..

may: btul btul..setuju..oh mata aku menawan..dn scary..:D

miecyber:lucukan.:)

adwa:scary sngt ka gmbr aku tu..sampai hati you..:P

nfdeeda_zubir said...

gambar trsebut mnunjukkan ketidakmachoan anda. errkk ?kbai

wunny said...

haha sendiri seram ngan gambar sendiri. :D

ïêmå å¢klê§ said...

xde mata itam pun orang dah takut..
hahah...

chemay said...

scary. setuju..
menawan.. TAK!
haha
:P

NURUL NADIAH MAMAT said...

lambat terjah plak...hihi.......tq very2 much.....hee.....

1st time ad org ckp psl blog Nad...ngeh3.......

ABU said...

hehehe kan febret no 444..w'come..:D

keji tak diorng kat atas tu..cakap gambar aku acary tak maco buruk hahahaha...dammm..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!