Thursday, June 16, 2011

Celebrity Hollywood: Sebelum dan Selepas Pembedahan Tetek

Arghh..!! merata rata orang cakap pasal hackers..
Lantak korang la nak hack sapa.. pandai la aku cakap kan sebab bukan aku yang kena..hehehe 

Aku rasa aku bukanla pengguna 10 website yang kena block tu.. tapi mungking diorang ada sebab kenapa bertindak macam tu.. tak puas hati? nak uji pertahanan? apa apa la.. pihak kementrian pun rasanya bersedia dengan serangan serangan yang mungkin akan meningkat.. 'pernah mengalamai situasi serupa sebelum ni' katanya..huhuhu..

Bagi akula kan.. kenapa block 10 websites tu, sedangkan ada banyak lagi website yang sepatutnya kerajaan perlu block.. besepah website pornography, judi bagai. yang tu pulak tak kena block, boleh jak aku masuk hahaha... yang pegi block PiratesBuy tu buat apa?..
Ok fine, aku bercakap tidak mengikut fakta... mintak maaf..^^

Tengok..apa yang di masukkan kat dalam tu..huhuhu..

34 comments:

Mizz D O L L Y said...

Wahhhh!

ekin alias said...

entry pasal hacker bagai haha

Aisyah Aina said...

pembesaran yang sangat ketara...haha

ABU said...

Dolly: suka nama dolly..;)

ekin: hahaha kan..bosan dah..

aina: hehehe..

Syuxer said...

agak2 berapa kilo penambahan tuh heheh..;p

chemay said...

huiyoooo
O____O

adwafarahin said...

amboi abu! jamu mata nmpk??

SoutulMujahid said...

tgh scroll down cari shoutmix, tiba2 aku cursor aku terhenti secara tiba2. siot je. terbeliak mata aku..

siot punya entry. tajuk pon siot. astaghfirullah. hahahaha

Nurnajwa said...

Eeeeeeeeeeee, ABU ta senonoh XD

Hahahahhaa, title obvious habis.

Mizz D O L L Y said...

Weeeeee. :D

Fathiah Hamim said...

mak aihh. what a treat. :P

ABU said...

syxer:dalm 10 kilo kot hahaha

chemy::P

adwa:kesihatan..:P

mujahid:ni la dia jeragkap samar hahaha

najwa:hahaha gelak jak la..

dolly: :D

fathiah:hahaha..sori :P

APAN said...

wah...kali pertama tengok gambo2 gini...jahatnya kamu.haha...

Ivan said...

abu bla lg turn ko plk bt mcm tu hahaha

Andrik McVean said...

cun!!!

Mawar Berduri said...

aku posa nie abu.. aku posa nie.. rasa-rasanya berapa harga silicon dorg guna ea?

Raji and Yeen said...

oooo wow adeh

virgo19 said...

ketara gila eh....huhu

ghab van hal said...

kurang iman..

faiz said...

adoyaii..baru lopeih baca yassin dah dijamu benda2 camni..heheh..semuanye xasli...

syrupmasin said...

fuyooo..berbaloi-baloii :D

~SaL IjOu~ said...

suka sgtla tu kaum2 adam..haha

ïêmå å¢klê§ said...

ya Allah..
ya Allah..

(sambil mata terbeliak)

A retarded kitty said...

dosa-dosa

leya said...

hamboi..tjuk entry xhengat..! ketara btol tumbesaran ehem dorg tu kn..nmpk nau mnipu nye..

nawal addina said...

hoho , dahsat !!

catwoman said...

haha....sempat lagi tuuu....

Khairil said...

yg tak original lagi bahaya...

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
اسلام عليكم

http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
kembara mahkota johor 2011 daulat tuanku

uihhhhhhhh mak aiiiiii silikon je tu semua bahaya

::contengan hati::)) said...

haha tak takot meletup ke?
adeh ngeri tgok T_T

amna said...

malu la..

Siti Mashitah Saidin said...

huduh!

tia @ Ini Kisah Tia said...

bulat ? hahaa . nampak bebenau nipunyehhh ..

Azham Vosovic said...

oooopspsss....silap tengok hahahhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!