Sunday, June 12, 2011

Blogger tumbuh bagaikan cendawan

Sekarang ni ramai sangat blogger baru, termasuk aku la.. setiap hari ada jak blogger baru nak berkecimpung dalam dunia blog.. blog tumbuh bagaikan cendawan.. yaaa cendawan har har.. bagaimanalah gamaknya rupa bentuk cendawan tu kan.. aku ni kira anak cendawan lagi, masi kecik.. ada yang cendawan seusia dengan aku ni tapi saiz dia lagi beso.. macam mana nak ukur cendawan tu besar ke tak?.. tengok dari follower dia la kot.. banyak follower besar la cendawan dia, sikit follower dia kecik la cendawan dia.. apa benda aku cakap neh?... hahaha.. abu abu....

Oit! sudikah anda besahabat dengan cendawan kecik hahaha...

 ini la budak yang cendawan dia kecik.. muka stim kat Bangsar

35 comments:

chemay said...

budak yang cendawan dia kecik?
apa tu abu?
-.-
hahaha

zureen said...

hahaha..
cendawan kecik?
ce explain..
haha~

Syuxer said...

memang ar bro..blogger dah bertambah ramai x macam dulu2..huhu..

eh muka cam stim??hahahah jap2 nak tengok..smart je bro..:)

ishiko said...

ahaha.. sepetnye mate cendwn kecik nh..

Miecyber said...

Makan cendawan goreng sedap ooo....

zionis cipta gempa hapus al-Aqsa

mynamealia said...

betol 2, rmai blogger br. sy pon br gak. try2 dlm arena blogging ni (cewah ayatt. haha)

nelly said...

wah , tajuk agak lain dari yang lain ~
:)

adwafarahin said...

abu perasan cendawan kecik..padahal otai
hahahaha

Mawar Berduri said...

kalau mo ikut follower, mawar nie cendawan kecik dan cute la nampaknya.. huhu..

ain farahin said...

kn bgus bnyk cendawan tmbh..
tanda maju!!

cik kacak said...

memang ramai blogger baru sekarang .

kacak pun same , tak sampai 5 bulan pun berblog ==' - freshie HHI

faiz said...

nasi goreng cendawan best woo..heheh

nas said...

da ramai da skank yg da jd blogger
erk.. ape kaitan ngan cendawan kecik n besar.. masih ta paham..
hehhee
ntah muke sape la tu :P

amna said...

kalau nak tgk cendawan dia besar mana, g kt profile. see the blogger start blogging SINCE..?? haha

lagi tua lagi la besar dak~ haha

ena meina said...

sy lg lg cndwn kcik..follower x smpy beratus2 mcm abu..hehe:p

amny said...

xpe2..lama2 cndawan tu mmbesarlaa..tapi kena jaga gk cndawan tu...jagan sampai berulat n bsuk..haha...pham x mksdnyee??

hana sudradjat said...

cendawan oh cendawan.yes- blogger kat malaysia ni asyik bertambah je dr hari ke hari...mcm cendawan.sy rasa SAIZ CENDAWAN lebih kpd comments.followers lbh 2 ratus pun mcm takde guna . T.T

meaw said...

mesti minat dengan tumbuhan jenih cendawan kecik,betoi dak :D

lilypelangi said...

abu vs cendawan !


hahahahhahahahhhahahahahahhahaha~

ops! terlebih :p

Aisyah Aina said...

kenapa selalu blogger tumbuh bagaikan cendawan..
takde tumbuh macam benda lain ke? hahahahaha

Cik Azizah said...

bagai cendawan melata..eh betul ke ek..derm!!

baguslah dunia blogger makan dpt smbutan..

cantekk said...

cendawan dia kecik.. ape tu?

ooo tajuk esemen kali ni ke? ;-D haha

blog tumbuh bagai cendawan,. tp byk gile blog tak berhapdet..

ish2 *aku!

apik pehe said...

hahahaha..cendawan dia kecik?hahahaha..
jage leklok cendawan tu..hahah

Nurnajwa said...

Huh ABU, cendawan kecik knon~~~~

Haha, ehh, siap nk letak gmbar besa dia. Yelakan, cendawan kecik~

blog-tips-kurus said...

ade blogger name 'mushroom'.. :-)

dill said...

hai cik cendawan! eh! abu!

salam perkenalan :)

dill.

syrupmasin said...

mushroom soup sedap :D

z a z a said...

sye pnye cindawan lgi la kecik. keh3

**::CIKNUURUL::** said...

abu ni cndawan kecik ke beso?,.aduhaii,.bley plak die bercendwan kecik beso,keh3,..

tia @ Ini Kisah Tia said...

haha .. kejam kaw .. muka stim laek . kesian org nda bdosa . bhahahaa ;)

adan said...

boleh pulak ko cakap pasal cendawan kecik dan besar kan abu,, cendawan yang kononnya kecik di atas memang muka stim tahu.. ahaha

amir aizat said...

abu knp cendawan kecik haha?

Anonymous said...

Ayu seh muke ko ni abu..mata stim..auwwww....!! Tergoda ni...hahaha..

regards, silent reader kido.

APAN said...

haha...aku rasa aku ni spesis cendawan kecik je kot...tpi aku akan cuba buat rasanya kasi sedap...bio kecik, janji sedap.huhu...

czueka zulaikha said...

wahh abu kau ni macam2 lah haha
czueka lagy newbie kott as blogger :)

*mate stim itu comel haha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!