Saturday, May 14, 2011

Tahniah dan selamat melanjutkan pelajaran

Dikejahuan ini aku nak ucapkan tahniah kepada rakan rakan blogger yang mendapat tawaran melanjutkan pelajaran.. tak kira la IPTA ka, IPTS ka, Matrik ka, Politeknik ka, form 6 ka, mana mana la.. perjalanan masih jauh lagi, banyak lagi yang akan ditempuh.. harap semangat untuk belajar tu sentiasa ada ok..

Kalau korang tak dapat apa yang korang nak, jangan lemah semangat, jangan kecewa.. Allah dah tentukan jalan kita.. masuk matrik pun ok, amek dip pun ok, form 6 pun ok jugak..jangan risau sangat tentang masa.. leaning process adalah seumur hidup.. yang penting cemerlang dalam pelajaran..

Dah further study nanti jangan pulak sampai hanyut bercinta cinta ya.. biasa la tu kan, jiwa remaja.. boleh tu memang boleh, tapi still pelajaran menjadi keutamaan.. untuk masa depan juak kan.. nanti boleh dapat kerja bagus.. sahabat sahabat blogger sentiasa mendoakan kejayaan adek adek semua ok..good luck study korang.. tahniah sebab membangakan ibu bapa anda.. dan menjadi masyarakat yang berguna.


eh sori aku letak gambar logo uitm, sebab aku alumni uitm..har har.. lagi pun dua tiga hari ni aku bw, ramai yang dapat tawaran uitm.. ah! uitm dihatiku...

23 comments:

adwafarahin said...

waa sweetla abg abu nie wish utk adik2!

auww! hahahaha

*btw adik2 sume gud luck juga ya :)

HajarRasdi [BdkKck] said...

saya la tu bakal student UITM.. =)

syrupmasin said...

betol2..selamat dan tahniah..yg dapat uitm selamat jd pelajar uitm macam kami..haha :D

ZORA said...

ala..asal tak sebut utm..hahaha...:)

Ayie said...

yeah.. sayang UiTM..!! UiTM dihatiku~

Aisya J said...

anak didik matriks nii :p

adwafarahin said...

kosong?
mne komen adwa?

p crik blk..*dera blk..haha

Shamsuddin Amin said...

argh...
pnt je komen... huhu

ABU said...

kakakah korang dua sabo je la...hilang dah..cari dlm tong sampah pun tak jumpa dah...

faiz said...

hahah...hidup uitm..aku pon alumni uitm..

ABU said...

oyeh!! samalah..

cantekk said...

aku bakal ;-p phiuu

udin said...

peh! gud luck study semua.. haha!

ABU said...

cantekk.: tahniah..nnti stdy rajin k..

udin: yeah! gud luck!!

Miecyber said...

Tahniah jugak dari saya...

Blogspot Bermasalah & Entri Hilang

cantekk said...

aku takot la,, da dekat sploh thn aku tak blaja...

Ini Kisah Tia said...

yep ! bila dah start masuk IPT nanti kena pandai2 bawa diri . jangan silap langkah pulak . merana diri oi ..

jom baca ni pulak Posisi Tidur Korang Macamana?

catwoman said...

wah..tibe2 cik kucen pon bangga jadi alumni uitm bila tertengok logo uitm tuh...rindu plak rase nak sambong blajar lagi...tapi umo da tua..uhuk...xleh belajar, mengajar dak2 uitm pon ok le kan...hee...

uitm dihatiku...^_^

SITOT said...

thank you entry ni menaikkan smgt untuk nak sambung study~~ waa~hshsh

DIEDA said...

wahhhhhh syoksyok :)

ABU said...

cyber: yeah tahniay.semua

cantekk: kakakah cantek dah keje kan..kan..:D

tia: sngt setuju dgn anda..pandai2 bawak diri..

meou2:oh alumni uitm jugk ke...oyeh!!

sitot: yeah..semngt semngt..go go go..:D

dieda: masuk u mmg syok..:)

amny said...

xlama lagi diriku pula jadi alumni uitm..hehehe

fiq. said...

tula pasai, bila dah p ipt/matrik nanti rasa dah besaq sangat n buat perkara2 org dewasa. Awas! ececey

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!