Thursday, May 12, 2011

Pinjam buku Harry Potter Kid

Aku sekarang tengah gigih nak habiskan semua buku Harry Potter sebelom movie last dia kuar(mampus jangan gelak aku ketinggalan).. sebelom ni layan movie jak kan.. movie best, tapi kalau baca buku dia sebenarnya lagi best..

Ni pun buku pinjam ok..hahaha alang alang kawan aku ada buku tu, aku cuma mengambil kesempatan jak. terima kasih la aku ucapkan kepada kawan aku ni.. nama dia Kid, comel tau orang dia, kawan sepermainan di tempat kerja.. jangan ngorat nanti boypren dia marah..haha.. nak tengok Kid..baca kat sini.


oh ya.. untuk korang yang suka membaca sila lah masuk dalam blog  booksrlove.blogspot.... bagus blog ni.. boleh beli buku, murah jak banding korang beli baru kat Popular atau MPH.. buku 'let go' tapi still ok lagi.. aku pun baru nak try order hehehe..

29 comments:

deeya said...

bak meh nak pinjam gak !!

ABU said...

oh lupa nak bg tau,susahnya aku nak yakinkan Kid masa nak pinjam buku dia.ni koleksi pebret dia..hahaha

Silent said...

nak beli ah buku

harrazdani said...

thanks kongsi link bookslover tu...

cayob said...

buku tu bahasa org puti lah tu kan

Miecyber said...

Nak pergilah dekat link tu nanti...

Jerebu kembali lagi....

CIK FERRA AWW said...

HANG PINJAM HP YG MANA SATU

syrupmasin said...

fuyooo bace harry potter tuh..haha..bagus2..bnyak kan mmbace dari aku yg malas bace buku nih :D

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
diy bumbung kereta karat

eemmm kadangtu kalau nak pinjam buku kat orang susah orang nak bagi... mungkin dia tak yakin kalau kita menjaga buku tu sebaik2nyer...

but ko berjaya juga meminjamnyakan...

Anonymous said...

motif ba kau...!!
Publisiti ka ni..??
hahaha..
-Kido-

Heidi Shafiq said...

novel aku download ebook je.. :)

amny said...

dr dulu xmnat cter harry potter..ngeh3..

cik golek...... said...

harry potter the best!!! XD

cantekk said...

alamak bhs omputih, kna kai google translet la lau aku yg bace ;-D haha

adwafarahin said...

bace buku utk exam pon mls cmne nk bce buku lain nieh?
hahaha

Ayie said...

Setuju dgn adwa.. Sedangkan buku history of construction management pun tak terbaca, inikan buku Harry porter.. tebal kot.. hahahaa

Dayana Nasir said...

dah tak tahu mana perginya minat membaca ni T___T

tapi baca belog orang rajin lah. baca buku or novel je yang malas. hehe

dydy said...

kat uma i pun ade, abg i punye tp i xde mse nk bce.
ngk cte die je. :D

ABU said...

silent: jom soping soping buku..

harrazdani: no problem.. selamt membaca..

ayob: melayu pun ada jugk bha..

cyber: yes pegila..bagus blog tu..

ferra: chamber of secrets..hai ferra!!

masin: seronok baca buku..tapi tengok time free jugak..letly busy je nih..

nizam: yup mmg selalu cam puh..

anon: hai kido..thanks

shafiq:macam mana nak download ebook..tak reti sngt..huhu

amny:best la cite dia..suba try sekali, pasti nak lagi..

golek2:yes HP mmg best..laviosa!!

cantekk: bm pun ade jugak la..:)

adwa: baca2 jak..isi masa lapang..hahaha

ayie: ya la..baca buku rujukan jak la dulu..stdy, nti cuti bru blh baca..

dayan:hi you! baca la blog i ..;)

dydy:dulu pun aku tengok cite jak..skrng nak baca pulak..

HajarRasdi [BdkKck] said...

x pernah baca buku dia. best ah? nanti nak try laa. hehe..

KurekureKecik said...

membaca budaya kita.....hehe...malangnya..aku sgt2 lah malas membaca....ouch!

KurekureKecik said...

membaca budaya kita.....hehe...malangnya..aku sgt2 lah malas membaca....ouch!

faiz said...

gigih btol ko baca buku2 camni..

adwafarahin said...

ok nie lg skit hati..
panjang tau adwa komen..hilang jugak?
grrr!


*cpt abu godek blk tong sampah blog..hahaha

ABU said...

kurekurehijau: budibahasa pun budaya kita..haahaha..marila membaca..membaca jambatan ilmu..baca buku atas jambatan..keh keh

faiz: mamu tak gigih..isi masa lapang konon..

adwa: dlm tong sampah pun tak jumpa juga..vanish dah..hilng tiada ganti..:(

Amzar Syazani said...

kure2 kecik: haha .. betol2 .. aku pon tak suke membaca walau membaca tu amalan mulia .. haha

..gugu.. said...

aq ske bc novel jiwang..

hehehe ;p

ABU said...

amzar: membaca ringan2 jak isi masa lapang..hehehe

gugu: oh aku tengok mode..kadng2 blh layan jugak..

Miecyber said...

Dah lama tak membaca buku...huhuhuhu

THE SPIRIT OF RACHEL CORRIE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!