Thursday, May 26, 2011

Nur Kasih tak best, bosan..


Yaaa..cerita Nur Kasih tak best.. bosan..aku tertidor dalam panggung arghhh!!!!...
Abis la aku kena kutuk oleh peminat nur kasih..hahahaha..sori sori..

Tak de la.. ok je cerita dia, boleh layan, sedih sedih.. macam biasa typical cerita melayu, mungkin sebab aku tak tengok drama dia kot, so aku tak masuk sangat. lagi pun masa tu aku baru balik daripada kerja, agak penat.. aku apa lagi, tido la dalam panggung.. haha.. ada beberapa scene aku tetinggal..


Cuma aku agak tetarik dengan cerita KL Gangster.. cam best je.. sound effect pun best.. arahan Syamsul Yusof, selain cerita hantu hari tu, dia ni memang masuk kalau genre samsing samsing.. lakonan Syamsul Yusof sendiri, Ridzuan Hashim, Aaron Aziz, dan Ady Putra.. release 9 Jun, boleh la layan nanti.. more info review dan sinopsis KL Gangster cuba kelik kat sini..

25 comments:

Mohd Ridhuan said...

hehhehheh...
mujur tertinggal beberape scene je...
kalo tertido dr awal ag...
smpai akhir cite...
rase rugi je pergi nonton...
huhuuhhu

ABU said...

keh keh..tu la pasal..

fikri FAUZI said...

aku tak usha lagi nur kasih..tapi org cakap 'boleh laaaaa'

ABU said...

ok la cerita dia..pgi la tengok..ada orng cakap kena bawak tissue masuk panggung..hehe

fadh leyanie said...

nur kasih kisah yang mengeluarkan air mata T_T

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

bestla gak nur kasih..

erm,filem arahan symsul ni lbh kurg sme je jenisnya..

bosan lak nak tgk.. =)

ena meina said...

pttlah..tp rugi jer t'tnggl brape scene..hehe
btw cter 2uh best..
-peminat setia drama nur ksh..hehe:)-

Lalalilillulu said...

bosan ea...baru nk tgk...klu gitu kene tgk pirates rr ni....belanje bu...huhu

Shamsuddin Amin said...

mmg ramai kata x best... haha

syrupmasin said...

ohh kalu ta tgk drama dy ta paham lah?? aku ta tengok drama dy jd ta paham lah nnt :D

cucu umie said...

untunglh hang pi tgok tapi tido..better xyah masuk kot..kuikui btw, ayie malas nk peg tgok..nk tgok cerita lain wlopon dulu lyn gk drama dia..kuikui

nub said...

aku tidoq 20 minit kot...haiyyaaa

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

mmm..x tgk lagik..

Aisyah Aina said...

nur kasih tu cerita apa???tak kenal pun pelakon dia..hahaha :D

wunny said...

nasib baik aritu tak tgk nur kasih. he he :D

bunga said...

xtengok lagi..jadi xdapat nak bg pendapat..

Rtp Farra Arisha said...

unluckilyy sy belom dpt ngk lagi nur kasih the moviee wuhuhu!

Cik Azizah said...

xpelah...nanti kita tengok KARAK ye..

adwafarahin said...

abu nie x bole buat geng g tgk cter sedey la
ade ke p tidor citt!
:P

ABU said...

fadh:sedih kan..i tak bawak tissue U..bash baju i..:D

yui:ok ok..tak bosan..:D

ena:ok peminat nur kasih..patutlah nampak nur je kalau masuk blog awk..hehehe

lulu:ko la..no bad..:D

udin:ko cerita melayu semua ko cakap ndak best kan..

masin:mcm tu la gamaknya..aku tak masuk sngt sbb aku tak tngok drama dia kot..

cucu:kejap jak la..hahaha

nub: gile 20 mnt..baik tak ya masuk panggung..hahaha

rina:tnggu kat astro pun blh..:D

aina: tak kenal?..nur kasih cerita indon la..keh keh.

wun: hehehe.

bunga:hehe pegi la tengok :D

farra:pegi la tengok...ok je cite dia..:D

azizah:cite seram..ayoh!! tak nak..

adwa: hahaha..aku pun pikir cam tu..

faiz said...

aku pasti tgk kl gengster sebab dulu aku suka lyn ynd..

nfdeeda_zubir said...

oh tak tengok lagi T___________T
balik cuti sem ni kompem dah ada budak download. oh yeah

miss.Addin said...

belum sempat lagi nak tengok Nur Kasih. kehkeh :) sampai tertidur ek.

asnieda aziz said...

HAHA . tak kesempatan lagi nak tgok nur kasih . hari tue g dah but tiket daa sold out . bestt kowtt agak nyaa . HAHA

czueka zulaikha said...

nasib baik abu cover blik ckp cite ni oke, kalo tidak czueka band blog ni hehe :P
KL gangster euww.ta sbr nk tgk :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!