Sunday, May 22, 2011

Lindsey Wixson

Cuba anda bayangkan seorang wanita yang gojes lalu di depan anda, dengan pakain yang lawa dan sexy tiba tiba...gedebukk!! jatuh..sepoil, hilang stim tengok... mesti korang terus gelak kan....hahahaha
Itulah yang berlaku, malang bagi supermodel Lindsey Wixson apabila ia terjatuh sehingga tiga kali ketika jalan kucing (catwalk) di atas runaway. Kejadian ini berlaku di Fashion Show Cannes 16 May lalu..dia yang cuba menahan malu lantas mengakat tanganya menunjukan dia ok...tapi.... gedebukk!!.. jatuh lagi..hahaha.. kasian delou!~...

Menurut sumber, ini adalah saingan terbaru Naomi Cambell yang dikatakan pernah terjatuh dengang keadaan sangat sadis pada 1993 di Paris ketika pertunjukan gaun musim sejuk.
 meeouw......

13 comments:

Shamsuddin Amin said...

jalan kucing ko lagi power...
ndak pernah jatuh pun.... hoho

syrupmasin said...

haha..geli kesian minah nih :D

ABU said...

aku tau la ko selalu p jalan duta kan kan..

ABU said...

masin: hahaha..nasib

rara pinkmafia said...

hahahhaha sadis giler,rara kalo jatuh mst terduduk trus.yelah nk cover malu.tapi kalau ngah catwalk jatuh ntah lah.lg lah speecless kot.

SITOT said...

sian laaa..

fadh leyanie said...

nak buat camna..dah dia ditakdirkan terjatuh..kesian..
tapi malu gila..

Khairil said...

kain tu terlampau labuh sangat...sudahlah buat jalan kucing ala-ala kawad russia....

khairul akmal azman said...

2 la model pun le tergolek..
ini kan kite org biase..

meaw said...

HAHAHAHAHA,kesian..sepatut ganti meaw je yang catwalk,baru umphhhh,kompom tak jatuh,lalalalalala :P

sobri yaacob said...

ha..,ha.. pkai cun2 jatuh.... mcm buah nangka da... he..he :)

faiz said...

hehe..mmg kesian dan memalukan..

ABU said...

faiz: haha..malu la gamaknya..
sobri: hahaha..

meaw:yola.. meaw kan kucen..msti la hebak jln kucen..haha

khai: tgolek sbb kontrol sngt ka kot..

khai:haha..gile kawad
rusia..hahahaha

fadth:maluuuu..hahha

sitot:kan pa blg buat..

rara:speecless sat..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!