Wednesday, May 4, 2011

Lebih hangat daripada cerita seks

Gila gempak..sapa buat entry pasal osama ni ambik korang la traffic tu.. bawak balik buat masak kicap tumis belacan..(eh masakan apa tu!)..tu betul betul entry SEO.. beduyun duYUNG orang tenga search sekarang..

Bagi orang yang dah senor blogger aka yang dah pemes aka banyak follower aka good writer aka cerdik berSEO aka banyak masa free bw, viewer setakat dua ratus sehari tuk satu entry macam takde je kan..tak heran.. tapi bagi bloger new incomer cam aku ni.. agak pelik jugak.. tetiba je dapat banyak viewer kan.. hari hari pegang dua biji telok..eik! tetiba hari ni pegang sekotak..hahaha


btw, cuba korang search "m pop 24:7"....hot jugak dorang ni..cit!!
 oh ya..ada tak siapa siapa kat sini boleh terangkan maksud ayat 'osama mati di edit'..hahaha

19 comments:

adwafarahin said...

nie bkn stakat hangat dah hangit da nie

hehehe

ABU said...

hangus teris..hahaha
oh ya..ade lgi satu pic..ok jap edit entry ni sikit..

Fyqa said...

waahhh jdi sasaran..hehe

Shamsuddin Amin said...

makin meletops la ko abu... haha
entry femes amos kan.... haha

mykhalis said...

biasala..bertatih..nnt lama2 power arr

ABU said...

@fyqa..sasara knowledge bincang2 dlm blog..bagus kan..:)

@udin..femes amos? wat the hell..haha

@en kalis..baru nak belajar la katakan.hehe

aNiss :):) said...

meletops entri tu... hehehe =)

ABU said...

meletup keboom bam!!..:P

Ini Kisah Tia said...

haha ! memang keyword terhangat ni .. hahaa

ABU said...

tapi hangat lagi kisah tia..:)

czueka zulaikha said...

fuhh..byk tu :)
haha mkin up la blog ni ngeh2

Shazmiey Abdurahman said...

semua org post pasal nih.hurm.aku je ke yg tak post pasal osama ni.huh! meletops entry kali nih..osama oh osama..

adwafarahin said...

hahahahahahahahah adwa da gelak guling2 tgk ayt osama mati di edit tu..
BHAHAHAHAHAHHAHA

apik pehe said...

huhu..tu lah namenyer seo..

Miecyber said...

Congratss..

Zaman Kegemilangan Islam

ABU said...

@zulikha..takdenya..stkat satu entry..haha

@shazmiey..tu la semua blogger ada entry pasal ni..semua kah jugak? haha..

@adwa..hahaha aku pun gelak jugak..

@apik..kan..buatla bnyak2 entry seo..meletop!!

@miecyber..congratss jugak kepada anda :)

Emilia Emira said...

lebih hangat daripada biasa laa...=)
penting tuh bg traffic tggi kan..

ABU said...

yes setuju..:P

amny said...

kat tenet kan boleh seacrh macam2...

heheh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!