Saturday, May 21, 2011

Kasih sayang binatang..

Tengok.. binatang pun ada perasaan kasih sayang, even berlainan jenis.. spesis burung dengan mamalia, jauh kot..

Tapi kenapa ada manusia yang tak de perasaan langsung?.. bunuh membunuh, fitnah memfitnah, menjatuhkan orang lain.. sungguh jahat orang itu!! dammm...



16 comments:

adwafarahin said...

tau xpe, binatang nie kadang2 mcm lebey berfikiran dr manusia
tau syg anak,nie manusia siap bunuh lg..


..aishhh apela mnusia nie...

faiz said...

kdg2 tu kite tgk binatang pon lebih baik dari segelintir manusia..

Aisyah Aina said...

jom jadi binatang ! :D

Shamsuddin Amin said...

jelez la tu...
nak kene dukung juga kan... hahaha

MaMa AiNi said...

dah fitrah manusia...hasad dengki permainan hidup...salam kenal dr mama..

khairul akmal azman said...

binatang de perasaan
tp manusia skunk?..
lu pkir la sendiri..
assalamualaikum

Not really a writer[Ez] said...

perasaan kasih sayang binatang lagi hebat dari manusia "memilih" hahaha

cayob said...

biasalah manusia....kerana ada akal...lebih jahat dari binatang

Rtp Farra Arisha said...

haiwan pun mcm manusia jugak but some of people bersifat trlalu kejam trhdp haiwan. and they're so cruel!!!

yes, agreed with ur statement!

mama hani said...

sayunya hati...

Miecyber said...

Biantang pun ada sifat penyayang lebih dari sesetengah manusia..

Gambar Perarakan Bantah Lynas 20 Mei 2011

ABU said...

adwa:kan...kan..

faiz:yea betul..

aina:tak nak la aku jdi binatang..ko dulu la..hahaha

udin:diam!!..hahaha

mama aini: hi mama hani..:D slm kenal..

khai:betul, aku pun pikir cam tu..hehe

ez:tau tak pe..:D

ayob: ada akal tapi tak pakai..

farra:manusia kadng2 bertopengkan bidatang..tp binatang yag jahat, mcm biawak..:D

mama hani:huk huk huk!!

cyber:betul setuju dgn tuan..:D

anamizu said...

zaman skrg ni mmg binatang lebih berperikeMANUSIAan drpd manusia sendiri...
manusia lebih berperikeBINATANGan pulak kot T___T

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sbb tu mcm x sesuai nk ckp manusia jahat tu sbg berhati binatang kan..

nfdeeda_zubir said...

eh takde button like kat comment.
Bersetuju dgn Anamizu ~

meaw said...

bagussss kan binatang pon...tau sifat kasih sayang sesama binatang,tak macam manusia sekarang ni,anak pon dia buang...apa ke kejam ke manusia yang sanggup buat macam tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!