Tuesday, May 3, 2011

K pop malaysia 24:7, M pop, Pop ye ye..

Oyeh!! dapat cheque daripada Nuffnang..boleh la beli baju baru lepas ni.. mau tengok wayang sambil makan popkon, goyang goyang kaki.. wah seronoknya..


Ok fine aku tipu korang..
tu claim bill talifon aku la...hahaha..

Harap la aku nak dapat cheque daripada Nuffnang. setakat trafik macam siput ni tak de apa yang aku harapkan, letak je la iklan.. orang sebok nak letak.. aku pun nak letak jugak la.. orang letak taik dalam blog aku pun letak taik jugak.. hahaha.. menjana pendapatan tambahan la katakan rm1.65 tuk tiga bulan.. gelak jak aku tengok... keh keh keh.. kalau nak dapat cheque daripada Nuffnang kena usaha lebih..

Baik lagi menjana pendapatan dengan beraksi separuh bogel di atas pentas atau di dalam media massa.. buat muka kiut sikit..blh laku apa.. hehe.. tu pun kalau dapat, susah tau mau jadi artis, kena ada bakat dan muka sedap mata memandang.. kalau stakat aku ni habuk pun tarak.. artis longkang boleh la..

Nah! tengok la.. disebabkan orang sebok be K-pop dan J pop... so M-pop wujud la jugak.. apa yang korang pikir dengan meNENGOK gambar di atas.. perkembangan mizik tempatan kan.. berani menampilkan imaje baru kan.. variasi musik kan.. hensem kan.. kiut kan.. cantek kan...adoi!! nampak macam K pop tak...

30 comments:

Shamsuddin Amin said...

udah2 la nak nirunye...
kite bako je la... LoL

Aisyah Aina said...

K pop yang asli pon tak minat...ni lagi la yang tiruan...eewwww!

adwafarahin said...

euwww! x sesuai langsung kot! bluerkkk

sedar sket ye budaya kita x sama ngan korea tuh..haiyooo ape da!

ABU said...

@udin..ha ya bako je la...

@aisyah.. aku pun tak jgn stakat nak dngr2 tu blh la..tap tak paham pun hahaha..

@adwa..hehe bdaya kita budaya sopan kan kan tak denya nak cm momok!..:)

apik pehe said...

hahah...buwekkk!!
naper la diorang nk tiru gaya korea..
buat jer la gaya melayu tersendiri..haishhh

ABU said...

hahaha tau tak per.. nak tiru2 orng bagai..:)

CEKUDUNG BOY said...

M-POOP!!= MACAM TAI

A retarded kitty said...

kekeke. tah pape tah

siti suraya said...

erk . hehe . macam tak ada rupa je . hehe

Ayie said...

kelihatan metroseksual la plak.. Err.. Metroseksual tape, jangan homoseksual udah lee.. Tak sanggup aku tanggung dosa mencaci.. ^^

NURUL NAJWA said...

wekkk!! ada baldi x?? ewwwwww..

HajarRasdi [BdkKck] said...

igt kn betol check tu..

haha. msti x tahan lama group ni. hilang k-pop hilang la depa ni. tapi, group gula-gula lagi laa ................... ermm. hehe..

ABU said...

@cekudung.. tp best lagu pop ye ye..layan..

@kitty..kan..baik lagi makan kucen..^^

@suraya..kan, tp ada la jugak rupa dorng ni ..sbb tu jadi artis..tp tak tau nak cakap apa dah..

@ayie..metroseksual ke? lain je aku tengok..hahaha

@najwa..nak buat apa baldi? nak siram?..hahaha

@hajar..mugkin la kot..dah ramai2 mcm ni selalunya mmg tak bertapak lama..jap lagi gadoh la tu..hahaha

cherry said...

muke bajet cute mcm korea..padahal mkn smbal belacan jugak=)

ABU said...

nape cakap macam sambal belacan..aku suka makan sambal belacan...sambal belacan lagi kiut kot..sedap lagi tu..hahahaha

aNiss :):) said...

hahaha =) rase cam nak KEEEPPPOOOK je kepala diorang... ngee =)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
air baling kenduri kahwin

uihhhh zaman aku rock beb.... k-pop ni aku tak reti nak gayakan lah... but pop yeh-yeh boleh lahhh masuk kepala aku ni

apik pehe said...

hahaha...member apik ader wat gaya same cam diorang..gambar paling bawah..pastu upload dalam fesbuk..hahahha..gelak guling2

Far8 budak baik said...

x nmpk mcm k pop pun..
nmpk mcm maknyah pop ade arr.
hahahahaha

Shamsuddin Amin said...

haha... maknyah pop kata far8...

*asal la ko mcm emo je komen kat entry ak... huhu... ko relak la bro...
ak duk cheras pon insyaAllah leh jumpe wat... still dlm KL juga kan... awie tu je yg jauh.. ye la.. ikot sang kekasih hati... x pe la... ak, ko, md nor n as kan still tertampal kat sini...
erm... thanks juga la doakan ak dpt kje... ye la klo ada keja kan sng sikit... x la balik2 korg jak yg blanja ak... ak pon mo juga belanja korg... hahaha

awie ahmad said...

kurus kering.. mcm I-pop jer aku tgk. matilah! ewwwwwwwwwwwwwww 100000x

ABU said...

@anis..hahaha tak baik la keepoook anak orang..hahaha bongek..

@zam.. pop yeh yeh...aku layan jugak..best lagu tu karok time kenduri kawin..pekena dgn air balang..lagi mantap..hahaha

@apik..keh keh..msti kelakar..

aNiss :):) said...

hahaha =) nak keeppppook lam mimpi jelah =P

ABU said...

@far8..hahaha kasihan dorng ni jadi bahan..

@udin..emo ka? hahaha tak suka tau emo emo ni..cam haram! hahahaha

@awie..ipop tu apa..sembarangan ja ko ni..atlist dorng artis ok..hahaha kena bahan

czueka zulaikha said...

bongoks entry ni..gelak2 bce haha
ni la group terbaru M-POP aka maknyah pop ngeh3

a m e said...

like seriously , sangat geli tengok . haish , whats on their mind huh ? ermm .

ABU said...

@zulaikha..haha gelak la..aku join skali gelak..tak baik tau gelakkan orng..tak baik!! :)

@ame..sian dorng ni jadi bahan..atlist dorng atlis ok..hahaha

Deanna Syaqieza said...

xdek identiti sungguh ! geli tengok..terbukaksane sini..erk !

deannasyaqieza18.blogspot.com

Alin said...

mcm GAY! pehal pula tu nak tayang2 badan. tak pekah seh. kpop pon lagi ok :) have a nice day and happy blogging :D

MakWe MeraH JamBu said...

giler geli dowh aku tgk..
kiut mende..klu k-pop tuh tenang gak anak mata aku tgk..neh..adoiii..g-pop! :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!