Monday, May 16, 2011

Ivan Stojiljkovic Magneato. Sinopsis filem X-Men: First Class

Korang ada tak terbaca pasal Magnatic Boy.. budak berumur 6 tahun Ivan Stojiljkovic daripada Koprivnica Crotia, memiliki kebolehan menarik objek besi melekat pada badan dia.. dikatakan budak ni boleh membawa kuali kuali sudu besi segala bagai sehingga mencapai berat 25kg... kelaurga budak ni berkata Ivan juga mampu merawat orang yang sakit..ala ala macam Dukun jugak la..

Fikir fikir budak ni nanti kalau dah besar mesti dia akan memiliki kuasa seperti Magneato.. boleh mengawal objek besi yang berada disekelilingnya haha.. korang kenal tak magneto? watak antagonis dalam serial X-men.. cuba karang bayangkan, tak ke hebat budak ni.. mutant.


Oh! ya cakap pasal x men, tak sabar nak tengok filem X Men: First Class yang terbaru. kalau tak silap akan relase kat malaysia pada 2 June ini. peminat superhiro mutant ni mesti sangat teruja.. aku pun tak reti sangat nak cerita, tapi kalau korang nak baca sinopsis X Men: First Class cuba klik kat sini atau baca kat bawah ni aku amek daripada slashfilem.com

X-Men: First Class charts the epic beginning of the X-Men saga, and reveals a secret history of famous global events. Before mutants had revealed themselves to the world, and before Charles Xavier and Erik Lensherr took the names Professor X and Magneto, they were two young men discovering their powers for the first time. Not archenemies, they were instead at first the closest of friends, working together with other Mutants (some familiar, some new), to stop Armageddon. In the process, a grave rift between them opened, which began the eternal war between Magneto’s Brotherhood and Professor X’s X-Men.

15 comments:

adwafarahin said...

ok nk bg pelempang nie hahah

waa abu pon da start mereview filem lah
:P

ABU said...

haha mana dah siap ke yg ko nak masak tu..tak sedap aku kutuk kau kau...hahaha

eh dah lama la review review filem ni..tapi yang best2 je la..kalau stkt dua alam tu tak paya lah..haha

nfdeeda_zubir said...

lemak lemak berupaya menarik objek besi barangkali ~

amny said...

badan banyak lemak tu..tu yang terlekat segala menda tu..hehehehehe

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
diy repair dan spray helmet lama

uihhhhh kalau cam tu bila dia dah dewasa lagi powerr .... yupp dia ade telan besi magnet kut dalam perut dia tu....

apik pehe said...

wahhh..apik pon same nk tgk gak..hehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

nak pelempang? akak x minatlah citer-citer gini..nur kasih akak tunggulah..

ABU said...

nfdeeda: mugkin mcm tu la..pewot aku pon blh menarik besi jugak barangkali :D

amny: hahaha..tu la pasal

zam: ya mungkin..ada besiberani (magnet) dlm perit dia kali

apik:antra filem wajib tngok la tahun ni..best best

Rina:addoy!! pelempang...best la..tengok dulu baru tau..nur kasih pun dgr2 mcm best jak..tp drama dia pun aku tak pena tengok lagi..

ishiko said...

aaa.... Xman... nk tgk gk ah...

*ah.. smbg setadi dulu..

Ayie said...

pengarah dia dah berubah kan..?? harap harap xmen masih power dibawah pengarah baru..

aNiss :):) said...

hehehe budak tu boleh tarik besi jer... tak power gituuu :P kalau boleh tarik makanan, baru perhhh!! dapat kenyang.... ngeee =)

ABU said...

ishiko: stdy dlu bru kita pgi tengok ya..hehehe

ayie: oh ya ka, aku tak tahu..tp buka je pengarah, plakon dia pun semua dah tuka..:D

aniss: hahaha laju jak kalau bab bab pakan..adoy..

YOUsoF said...

Terer budak bulat tu kan, tapi aku terbaca yang dia cepat penat bila selau guna 'power' dia tu.. Maybe dia kena berguru dulu ngan Magneto kot..

lagi satu kelebihan Magnatic Boy tu ofkoz la dia kuat makan.. (sambil cawan berisi air sirap dilekatkan kat bahu kiri beliau).. ;D

tia @ Ini Kisah Tia said...

okey X-Men Tia abaikan . hahaa . sebabnya Tia tak tau . ngee ~ budak tu , wow ! ada juga yee .. kira macam magnet le ni ;)

ABU said...

Yousof: oh! cangitu kah..kuasa dia dia memerlukan banyak tenaga la kot..sampai kelaparan hahaha

tia: ya la kot dia makan magnet..ada dlm perot dia..hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!