Monday, May 23, 2011

Gambar aneh bin ajaib tapi benar hehehe

Tengok kat bawah ni.. beberapa gambar yang mungkin hanya berlaku di negara tersebut sahaja, gambar yang meng waaaoou! kan kita semua... mana nak jumap peristiwa macam ni..

kangaru sebagai troli di dalam pasar raya...hanya di australia

makan tenga hari di laut.. hanya di hawai..

budak kecil berus kepala ular sawa dalam besen.. hanya di thiland

kereta enjinya lembu.. hanya di libia

bandel tepi gerebak kereta api.. hanya di indonesia

pesta pelir.. hanya di jepun..hahahaha

29 comments:

nub said...

deng.pesta peliaq.. haha

Cik Mira said...

yg 1st tu cm potosop je weh ekekek. yg last tu takleh blah hahahh

mizzapple said...

mmg pelik.
haha

cayob said...

hahaha yang last tu...tak berapa faham lah... :)

apik pehe said...

hahaha..besar weh "lidah" yang last tu..hahahahha

adwafarahin said...

budak yg berus kepala ular tu sgt style! :)

Rtp Farra Arisha said...

bukan pelik, buka ajaib, ttp menarikk tertarikk :)) hahaha :P

faiz said...

heheh...mmg pelik dan sengal..

syrupmasin said...

perghhh..pesta pelirr :D

mushroom said...

eee ngokngek punye jepun

tia @ Ini Kisah Tia said...

yang last memang mintak penampaq ! hahaa .. memang pelik ah ..

Macamana Korang Jaga Laptop?

ayie said...

haha..pesta pelir..bangga lak org tua tu

Ija AppLe :) said...

yg last 2 ngek gile kot.. =.="

cantekk said...

woooo mmg pelikkk woooo

*ko saje kan kaber gune 5 gambo ptama tu...kan? ;-D motip ea

chemay said...

hahah best nye boleh gune kangaroo.
:P

Mohd Ridhuan said...

memang pelik ni...
tp benar,,,
hehehhehe

cucu umie said...

gmbo budak kecik tu paling xboleh bla tgh gosok kepala ular..aduyai... xboleh diterima..haha

Ayie said...

yang last tuh memang tak boleh bla.. hahahaa

ABU said...

nub:usshhhhh!! hahaha

Mira:haha ya la yf frst tu mcm fotosop..

apple:haha mmg pelik..:D

yob:purak2 jak ko kan..hahah

appik: keh keh..lain2 je kan..haha

adwa:tu brani tahap gile..tengok ular pun aku geli..ni kan nak mandi dgn ular..yai..hahah

farra: tetari bommm!! bommm!!

faiz:mmg sengal..hahaha

masin:ushh..hahah

cendawan:mcm2 je orng jepun..mmg ngok :D

tia:hahaha tampar ja tia kalau nak..:D

ayie:rasanya bangga la kot..:)

apple:tau tak pe..

cantekk:mana ade...hahaha saja nak kongsi :D

may:kita buat jgk la..pakai orng utan..haha

en Ridhuan:hahaha mcm2 drng ni...

cucu:brani kan..geli dwoh dgn ular..yaii!!..

ayie:keh keh.. bngok jak kan

Shamsuddin Amin said...

yg last tu
di bali pun ade la... hoho

ABU said...

ya ka bro..korang pegi ka bro..:D

CikPiN said...

Yang last tu memang tak bley blah. =.='

ABU said...

keh keh keh..gelak :D

miss.Addin said...

haha pelik !

ïêmå å¢klê§ said...

giler berani budak 2....

jepun memang pelik...

APAN said...

mmg straight la bahse ko.haha...

cik sakdi said...

kejamnye gune kangaroo tu abu, xkoyak ke perot binatang tu?adoii

Azham Vosovic said...

hahahha... pesta pelik! huhuhuh...

geruntgk kedai bundle tp landasan ketapi tu

Hanie_Dew said...

yang first tu memang betul ke. ke gimik je. memang cool kalau betul.

yang last tu tak bole blah. tak senonoh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!