Monday, May 23, 2011

First Giveaway Ame Dan Aneff

Aku adalah peserta terakhir untuk GA ni...mungkin..

1. buat entry bertajuk "First Giveaway Ame Dan Aneff" (siap)
2. tepek banner diatas kat entry and link kan banner ke entry giveaway ini. (siap)


3. mengutuk mahupun mengkritik dua blog . AME and ANEFF . kutukan mahupun kritikan tidak melebihi 150 patah perkataan. (siap)

ame: blog ko ok jak, ringan nak masuk, lagipun tak semak sangat cam blog aku ni. tapi boleh tak buang kod muzik yang terbang terbang tu.. annoying la..hahaha serius.. lagi, perasan tak widget 'sahabt blogger' tu macam over size.. tak tahu la kalau kat lappy aku ni jak dia keluar cam tu..otherwise, ignore jak apa yang aku cakap ni.. peace..

aneff: ok, tak banyak widget, senang nak masuk dan font tulisan pun okay...gud.. tapi blog sangat simple pada background.. and playing too much color on font used. sikit sikit ok la.. ot!! serius ko tak marah ke aku cakap ni..hahaha..

4. follow kedua dua blog AME and ANEFF. optional , kalau tak nak follow pun tak apa. aku follow dah. (siap)

5. tag dua bloggers lain dan pastikan mereka tahu yang mereka ditag (siap)
-pija dan najihah

6. pest kan link entry ini kat ruangan komen entry GA ini. (siap)

ok beres..hahaha

11 comments:

miss.Addin said...

good luck ! :)

cantekk said...

semuga berjaya ;-D

adiahnye ape abu?

hawiz said...

gud lux abu..

cik najihah said...

tenkiu :)
gud luck

cucu umie said...

good luck ABU...semoga berjaya..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

gud luck Abu..kalau menang belanja akak makan nasik goreng kampung telur mata k..hehe

deeya said...

waaaaah abu ! gud luck ..

YOUsoF said...

Ok Au ko rajin!


(siap)

ABU said...

dear all:
terima kasih..kalau abu mng kereta/ rumah dua tingkat..kita open table ok..hahah

Shamsuddin Amin said...

gud luck...
makin gigih nampak...

ABU said...

eleh..gigih aku..ko lagi gigih hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!