Thursday, May 5, 2011

Dapat header pink daripada Najwa

Ehem...boleh tak aku bagi tau korang, aku dapat hadiah header daripada Najwa... mungkin sebab dia rasa gumbira hari ni, pastu dia buat la tuk aku satu..hehehe.. ni kat bawah..lawa tak..?

 
Aku rasa najwa ni memang sawan pink la.. sampai header yang dia buat tuk aku pun pink jugak hahaha.. untuk tidak mengecewan najwa aku akan pakai header tu..jangan gelak tau.. hadia orang kena la hargai..thanks najwa..selamat bercuti..^^

16 comments:

NURUL NAJWA said...

ahaha.. pink ke 2? ngat bukan pink.. aish~ problem btoll,da xdpat bezakn kaler.. ayyoo~

ABU said...

kan nah cakap..kalau sawan pink mmg mcm tu hahahaha
thanks najwa...:)

Shamsuddin Amin said...

cantik...
ko adjust la sikit supaya ndak telebih dari pad mu...
pastu
ko punya nuffnang tu merosakkan pandangan la...

btw, nice header...
*kupu2

HajarRasdi [BdkKck] said...

amboiii. sukanya dia dapat hadiah header. hehe..

adwafarahin said...

sokong dean!

btw nice lah! :)

cayob said...

gay...hahha gurau je geng! kau ini...endak di comment endak juga datang p tampt ku (blog) cewaaaa....hehehe

ABU said...

@udin..ndak pandai kunun aku adjas..tulung la edjaskan aku pagi paswod..nuffnang tu biar la sana..

@hajar..mustila suka, tak reti nak buat sdiri..:)

@adwa..jgn sokong dean..haha

@cayob..ko la gay..hahaha
ndak banyak masa ba mau bw..

Miecyber said...

Congrats...

Tips Kejayaan

apik pehe said...

hehehe...bertuahnyer ko dapat header free..hehe

anamizu said...

untung gak ade org tlg buatkan header...cik ana nak jugak T__T

ABU said...

@miecyber..thanks..

@apic..hahaha, nak blajr buat sdiri pulak pas ni..

@anamizu.. kan, blh buat tapi kena gigih..nnti aku nak buat sdiri jugak..

Shamsuddin Amin said...

sini...!!!
ko btul2 perlikan bantuan...^^

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
diy cat spray dashboard kereta

WARGGHHH PINK HEADER... TANG BULAT BULAT TU JER KAN PINK YANG LAIN WARNA PUTIH OK LAH TUUUU...

amny said...

ehehhe..pink kan cantikk..^^^


header pon cantikk..

dayfeda hassan said...

walawei..najwa mmg sawan pink pon..kihkihkoih..mke je gns tp dlm ati de taman,,^_^

*najan jgn marah ek..*

czueka zulaikha said...

patut la lain mcm je time msk blog ni td haha
oke wahat, baru nampak jambu haha ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!