Wednesday, May 4, 2011

Contest: Gambar Desktop, Lappy

Kira dah lama juga aku tak join GA.. sejak aku menukar nama daripada GiveAsh (GA) kepada real name Abu, ini adalah GA yang pertama aku join.. dan yang pertama juga untuk bulan ni.. harap harap ada rezki la kan..

GA anjuran gugu, nampak macam menarik je, lain daripada yang lain. hadiah tak tahu lagi.. dia akan bagi tahu kemudian..kot kot rumah dua tingkat ke..kereta ke..ataupaun sebidang tanah untuk diusahakan.. tanam jagung.. sebab tu semangat nak join ni..

Gugu soh prinskrin wallpaper lappy atau desktop, pastu kena cakap siket kenapa wallpaper tu jadi pilihan.. tak boleh prinskrin gambar bogel tau.. ehemmm nasib baik dia ingatkan awal awal.. keh keh


Ni la desktop background jadi taruhan aku.. cuba korang tekan gambar kat atas, dinosaur bongek tu nak makan panda, kasihan panda tu, dia cakap elok elok tapi dia pulak nak di makan, untuk lunch katanya.. keh keh keh.. gambar tu aku jadikan background sebab dia cool, dan kelakar..kiut tak.. hahaha..

tiket penyertaan

untuk sapa sapa yang nak join korang bolehla tengok syarat syarat penyertaan dalam blog gugu
tarikh tutup 14.05.2011

oh ya nak tag dua orang:
blog berhabuk zulaikha semoga blognya tidak lagi berhabuk..^^
aniss si hang kasturi.. meh

16 comments:

adwafarahin said...

ok style jugak desktop background tuh hehe

czueka zulaikha said...

haha..da kurang sikit habuknye baru polish td :P
wah..nak join jugak la :P
gila klaka desktop bckground kamu tu..

*hope kita sme2 menang hehe bole plak cm tu

Ayie said...

gud luck bro.. hahaha

Shamsuddin Amin said...

aik...
minggu lepas ak tgok wallpaper ko justin bibir kan...

2 minggu lepas plak klo x silap K-pop... wakakakaka

gud luck bro...

Ini Kisah Tia said...

wah ! lukis sendiri ka ? ngee

ABU said...

@adwa..kan kan!

@zulikha..join la..jgn malu malu..

@ayie..thanks

@udin..cit!! bila pulak aku letak justin bibir,..

ABU said...

@tia..tak denya nal lukis sdiri..aku adalah orng paling teruk kalau nak melukis lukis..hahah

Shamsuddin Amin said...

kantoi..... lol

aNiss :):) said...

hahaha.. kalau rajin, aniss join ya =)

pisst : gud luck!!

apik pehe said...

hehe..comey desktop dia..haha

ABU said...

@udin..mana ada..cit!!

@aniss..thanks..join la

@apik..hahaha :)

..gugu.. said...

dtg terjah...

tq join ye ;p

ABU said...

eh gugu dtang..thanks..:)

a m e said...

omjayyy . encik abu , somelll sangat sangat kamu punya desktop background . ohh btw , good luck ya :)

ABU said...

hahaha tq..gud luck jugak tuk anda..

amny said...

hahaha..sempoi je gambar tuu..^^

goodluck..(^^)Y

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!