Saturday, May 28, 2011

Bikini paling sexy


Mari kita gelak.. bikini paling sexy sekali.. aku nak censored tapi aku tak reti, kalau korang tak nak tengok korang tutup mata je la ya.. aku tak tahu gambar ni daripada mana ntah, aku jumpa dalam tenet.. keh keh keh.. gelak je aku..

33 comments:

meaw said...

pehhhh!sengal gila ah....! guna plastik pon jadi?gelak guling-guling dah ni ....

adan said...

plastik bag bah tu kan.. ahahaha... bakal2 menaikkan nafsu syahwat kepada pemandangnya.. ahaha

ABU said...

mmg sengal, plastik bag la tu.. water resistent..hahahaha

amna said...

plastic bag -.-''
pfttt... ;p

adan said...

kesian aku tengok si "boy" terseksa>> ahahaha

syrupmasin said...

wuahaha..nih beg plastik kan??

Pijahh' de-Arr said...

gilalahh pndai kitar semula lahh..

Dayana Nasir said...

fuiyooohhhhh seksi gila. mana beli tu dik??? hhahaha

ABU said...

ha bag plastik, kreatip kan..murah je rm2.50 blh dapat 20 helai..pakai ramai2 hahaha

solomolo said...

seksi tak hengat !!!~

Syuxer said...

seksi tahap dewa neh..tengok geli aku..heheh "mantap" je body dia ni(bukan aku cakap) hahahah

cik azeya said...

baru nak ngurat. tibe2 tak ade selera. hahaha.

Khairil said...

baju mandi yang boleh dikitar semula...hahha lawak betul la...

adwafarahin said...

BHahahahaha x bole blah :P

Puteri Iqa Izyan said...

caner xnk tgk? dh gmbr mula2.
pesanan last. nmpk sgt suh tgk. kan? kan? kan? hahaha.


nsb baik budak lagi. kalau tue tak dapek nk nolong. haha

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

jenis jenis kereta mpv

adoiiii lawak lerrrr... first time tengok... beb kalau orang dewasa pakai tak ade saiz tu tak muat

apik pehe said...

hahaha...budak dari kampong mana tu abu?

czueka zulaikha said...

hahaha. ni kalo adik czueka, da kne lempang laju-laju da haha.
nice pic :P

Ayie said...

wow.. hahahaha

Mohd Ridhuan said...

hehehhehe...
kitar semula ni...

APAN said...

x mesra alam ma. guna plastik tu. haha...

cucu umie said...

pergh..dh mcm mbaju jer ayie tgok..kuikui baju yg terlondeh tapi tgok betol2 memang bikini pon

NARDtheNERD said...

ehehe.
beg plastik pun jadikk.
:P

tia @ Ini Kisah Tia said...

hee ~ pernah tengok sebelum ni . nampak ganjil je .. tapi kreatif ;)

sudeh said...

sempooi ah budaak niee
plastic bag pun jadi!
terbaaik dari ladang ;DD

アヌム ちゃん said...

cmne la die boleh terfikir nk gune beg plastik ni..huhu

SoutulMujahid said...

huuuuuu.. geli siot

faiz said...

heheh...seksi la sangat..

Abu Huzaifah said...

errr.... paling mahal ni.. paris hilton ada satu kot... hnya 4 helai je di kluarkan kat dunia ni.. hikhik

cantekk said...

untung la budak kecik yang pakai ;-D hahaha

kalau org dewasa, lg untung kot
wakakaka

chemay said...

plastik pon jadi.
-.-

soooooour said...

sengal la tewwwwwwwwwww.............

keyna kina said...

HAHAHA terus tak bernafsu dah kalau tengok ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!