Saturday, May 21, 2011

Aku nak BE daripada nuffnang

Terima kasih kepada korang yang memberi respond dalam entry Bincang nuffnang, aku tak replay pun lagi komen korang, ala..aku reply pun bukanya korang baca kan..kan... tapi sory tak sempat, lately busy jak.. arghh!!... perasan glamour again.. hahaha.. serius, bw pun aku tak sempat sangat nak buat, kalau buat pun pakai talipon jak, so aku tak dapat nak komen, tah Opera Mobile aku ni, bongok..
Hari tu aku ada sebut pasal khiasan tabung AM Bank tu kan.. klik kat sini.. korang faham tak maksud aku?, ke tak.. buat duno jak... daripada komen korang aku dapat simpulkan kebanyakan diantara kita blogger baru ni tak kesah sangt pasal BE.. betul ke? Tak boleh mcm tu.. letak je la.. kot kot ada rezki.. tak payah nak gigih sangat pun tak pe.. sambil sambil main blog ada jugak yang masuk kan.. nak gigih pun apa salahnya.. side income la katakana.. slow slow.. hehehe..

Yaa.. tengok baru je hari tu aku cakap pasal BE.. dah diroang tambah BE aku lagi... thanks la nuffnang, pilih la blog aku lagi untuk kempen kempen korang.. hahaha.. aku tak kesah dia terbang terbang menyemak kat sini, janji korang bayar kat aku sudah..keh keh keh..
Petua nak dapatkan BE dan traffic tinggi banyak besepah dalam blog.. tu la, kalau bw jangan main scan je.. ada sesetengah entry orang tu usefully jugak.. contoh try masuk dalam blog bangku kosong dan IR ni. Diorang ni bagus.. ada banyak knowles pasal blog yang dia kongsi..
Aku jugak nak mengapresasikan ucapan thanks kepada diorang kat bawah ni, terjah la.. rajin rajin ‘ikut’ terus.. diorang okay..^^
http://cikhuhu.blogspot.com/
http://deandian.blogspot.com/
http://kuno1989.blogspot.com/ 
http://syrupmasin.blogspot.com/
http://limelog.blogspot.com/
http://nfazcheeriest.blogspot.com/
http://keluhkesahkudin.blogspot.com/
http://www.miecyber.com/

oh ya, satu lagi.. "hi bw, follow my blog, then I'll follow your blog".. apa korang rasa kalau ayat ni kuar dalam shoutbox korang?

20 comments:

cayob said...

waaaa dapat BE bah dia......bestnya..ape rahsia??? kongsi2 bah....

aku perna dapat ayat tu...follow dia punya blog...minta maaaf...sapa ko..o hahaha.....

rara pinkmafia said...

hmm konsep u follow i,i follow u tu sllu gak kua kt shoubox rara,but,rara akan singgah jug ke blog dorg if besh n entry menarik rara akn follow.but kalau tak.bye bye lah kan.tak de maknanya nk follow.kdg2 budak2 ni nk followers ramai je.bukan nk membaca pon.

1st tyme here.salam kenal.

Aisyah Aina said...

4.90??
XD

Shamsuddin Amin said...

ak kau...
x habis2 ngan BE ko tu...
bukanya mo blanjak pun...

Syuxer said...

ai bro..aku punye rm11.65 xdapt2 lagi BE huhu..apa yang harus aku wat..semua dah updte survey n macam2 lah..ke kena antar tiket cakap nak BE??

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/05/adegan-yang-tak-biasa-kita-tengok.html

adwafarahin said...

gigih abu bernuffnang xpe2 kipidap yer
dpt cash out nnt blanja ktorang bak kata dean!

ayt last skali tu bole x adwa kata nk bg pelempang?
*ok sila jgn banned adwa yep..pis yaw!

cik azeya said...

hampeh punye BE. tak penah singgah blog aku. -_-

*yg buat ayat macam tu, mmg aku bagi pelempang. kahkah

Miecyber said...

Makasih karena linkkan blog saya.

Alhmadullilah karena teman menerima BE baru lagi ya.

Saya juga bersyukur kerena menerima juga BE baru hari ini dari Nuffnang bersama penajanya Celcom.

Enggak sia sia saya menggunakan Celcom karena banyak BE saya dari Celcom.

Makasih kepada Nuffnang,Celcom dan juga semua sobat blogger yang sudi singgah ke blog saya.

Video Perarakan Bantah Lynas 20 Mei 2011

apik pehe said...

hehehe..dapat be tuhhhhh..
bak mai sikit kat apik

syrupmasin said...

pergghh..ade link blog aku :D

ayie said...

tahniah..hehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sakit x pipi..bnyk dah pelempang ko dpt neh..hehe

wah bertuahlah dia dpt bnyk BE..akak x penah pedulik psl BE..biorla..so far kempen biasa je yg melekat kat akak..bulehla beli cekedis huk huk..

akak xda shoutbox..tp kalo ada dan org tulis camtu akak kuti² ketiak dia..hehe

khairul akmal azman said...

peewit!
dapt be 2.....
tahniah tan sri!..hehe

nfdeeda_zubir said...

tahniah tahniah..

p/s : saya berasa terharu dengan pak abu walaupun link tu salah . ciss !

ishiko said...

alahaaii.. bestnya^^

nub said...

harap leerr nak folow balik. hahha

meaw said...

dapat BE eh?mehhhh ah sedekah kat saya ni haaa,saya miskin dengan BE,HAHA..dah kelip mata kat nuff pon dia tak bagi jugak,kejam gila,HAHAHA.....


p/s: i follow ur blog,meh la follow blog saya...ayat tu kalau keluar dr SB meaw? sorry tak layan,HAHA...kejam kan saya :P

cantekk said...

tahnye, Abu,,rejeki dikongsi la,,
buat la mkn2 ajak ktorg

mekasih la tolong pomot blog aku.

eh aku da buat entry baru (haha dem, mood takde nk tulis)

;-D

Ayie said...

i will polo u.. hahaha

Azham Vosovic said...

alhamdulillah, masih dpt BE di usia blog yg sebegini hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!