Monday, May 9, 2011

Aku menang contest yaya

Oyeh!! sukacita dimaklumkan kepada korang aku menang hadia saguhati contest yaya,candit time..diulang suara, saguhati jak okay!! hahaha.. tak pe la first time dapat hadiah cam ni.. nak riak sikit boleh..har har..


Kalau korang ingat entry GA aku tu yang ada gambar pegang burung ha! yang tu la dia.. tak sangka boleh menang.. tak sia sia jugak burung tu aku picit.. hahahaha.. gambar Ujang berakasi kentut pun dapat jugak, tmpt ke3..

Nak tahu aku dapat hadiah apa? terjah la blog yaya si budak sawan pink..btw, thanks Yaya..next time buat la lagi..hehehe

moral of the story: picit la burung selalu.. tak rugi..
maksud aku burung churp churp..hahaha

25 comments:

Shamsuddin Amin said...

tahniah ...

ko tu mmg suka picit burung... hahahaha

adwafarahin said...

BHAAHAHAHA berkat picit burung yep

da agak da abu akn menang
style kot gmba nie

Tahniah! :P

ABU said...

kah kah kah..korang
jgn sembarang picit burung ok hahaha
adwa: ada gaya kan..:P

nelly said...

tahniah !!

nAd dEpENd said...

tahniah...kongsi adiah bole..hehehe...

Miecyber said...

Tahniah...

Burung Walit

harrazdani said...

tahniah bro....

ABU said...

to all: thanks korng semua..
nasib baik hadia satu jak..kalau tak aku bagi2 kat korng jugak semua..hahaha

cherry said...

tahniah..gambar tu memang sempoi kot..
good luck..selamat berblogging=)

ayie said...

waa tahniah... leh la pinjam burung..hahaha

Ayie said...

Meh le raikan dengan aku.. KFC pun jadi laaa.. hahahaa

ABU said...

@cherry..thanks..slmt berjogging jugak..eh blogging !! :P

@ayie kuasa dua.. thanks korng dua, burung tak leh pinjam...raikn dgn kepsi boleh sajoh..haha

apik pehe said...

hahaha..cian burung tu ko picit..hahahah

Yaya^Pink said...

TAHNIAH bu...

tunggu next kuntes lak k~

fyna said...

haha..tahniah...
ptot la menang....
tgk pic tue da taw da...
mmg ade gaya pemenang..
;)

udin said...

pehhh!!! cayalah bro.. congrate.. congrate.. hahahahaha!!!!!

YOUsoF said...

Tak sia² ko picit² burung tu Bu! ;D

Tahniah²..

cantekk said...

congrate abu ;-D
ms kt pic tu muke kiut,,
tp lain2 langsung tak, hihi
gurau jek

KurekureKecik said...

hamboi..suke naaa...ahahha

Rtp Farra Arisha said...

ewahh, congratsss then. nnt nak coba masuk contest laah pulak =)

ABU said...

to all: oh my..korang semua mmg gojes..:)

YOUsoF said...

Tapi kami tak segojes insan bernama ABU.

deeya said...

kalau ta picit burung churp churp leh x ?? nak picit burung laen la .. burung hidup ! huhuh ~

deeya said...

eh lupe ! tahniah ! ^__^

ABU said...

yousof: kah kah kah..

deeya: argummm! burung hidup...!hahaha, btw thanks, awk pun gojes jugak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!