Sunday, April 24, 2011

Red Riding Hood: Boleh layan..

Korang dah tengok tak cerita Red Riding Hood.. release kat pangung 4 hari lalu.. filem daripada pengarah twilight.. memandangkan sekarang ni tak de cerita serigala serigala kat pangung wayang so boleh lah korang layan filem ni.. komen aku sebagai penonton emmm.. ok la!!.. cerita agak flat pada tahap yang  agak best.. tak de la boring sangat dan tak de la best sangat.. still tak boleh kalahkan cerita twilight atau underworld lagi..

Tak silap aku movie ni diadaptasi daripada buku cerita kanak kanak Little Red Riding Hood, fairy tale yang famous.. aku pun tak tahu sangat tapi cuba korang tengok kat sini.. huhu..tak pernah ada bedtime story..

15 comments:

NURUL NAJWA said...

whoa! macam best! bed time story time kanak2 kott.. hihi ^^

adwafarahin said...

sume org kate best
abu kate bese je pulak..

konklusinye x yah membazir g wayang download haram saje

kehkehkeh :P

Shamsuddin Amin said...

ak lagi suke cite red riding hood yg ori... x suke la ubh2 ni...=(

Qaseh dalia adelia said...

TAK TENGOK AGY ..MCM BES JE ..

GiveAsh said...

najwa100..aku tak perna ada bedtime story..kalau nak kena baca sendiri..hahaha

GiveAsh said...

adwa..best la tak rugi tengok..:)

GiveAsh said...

udin..yg ori cam mana tu..

GiveAsh said...

qaseh..best la..pgi la tengok..

Ayie said...

Sangat setuju dgn adwa.. Torrent kan ada.. Apa nak membazir..?? paling tidak pun, ''Pirate Pasar Malam'' mari sudah laa.. Kan jimat.. Siap boleh tengok 14 kali sampai muntah.. Lepas tuh boleh pass kat member.. Sharing is caring bro.. hahahaha...

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
Yamaha 135lc dan penjagaan

Honda ex5 dan Honda wave

Sama lah ngan aku aku tak poernah tengok wayang elok pinjam kawan atau kalau nak beli cari yang pasar malam ajerrr.... itu jer kemampuan aku tau

Anonymous said...

Nice site, nice and easy on the eyes and great content too.

awie ahmad said...

biasa2 jak la.. pelakon jak best tp jalan cerita agak monotonous.. matilah kan.. aku bago 4.5/10...

Pelakon2 tambahan agak kureng menghayati watak2 mereka yerr

GiveAsh said...

@ayie..nak tunggu torrent kuar lambat..nak video fomat AVI baru puas hati..kalu yg rakam dlm pangung tak suka tengok, ada kepala begoyang goyang....:)

@zam..semua orng nak pasar malam dammm punya..hahaha..

@awie.. 4.5? fail kot..tak adil..

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


dlm npaper kata citer RRH ni xberapa best..xtau la kalo ada yg dah tgk..best ker tak...

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

GiveAsh said...

@ en blade..ok la..best jugak la aku dh tengok, not bad..tak de la mcm cerita ...dlam botol hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!