Wednesday, April 20, 2011

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides


One of my favorite movie..ni aku tak sabar nak tengok lanun yang tidak pernah mengecewakan..Pirates of the Caribbean on Stranger Tides...mesti superb, aku akan memberikan 'Standing Ovation' dalam pangung nanti haha.. antara filem wajib tengok tahun ni.. relase kat Malaysia 19hb May tapi aku dah bagi 10 stars dalam IMDB keh keh keh...overrated tak?.. even dua orang pelakon asal keira nightley dan orlando bloom tak de tapi penelope cruz ada, dan sudah tentu dengan Captain Jack Sparrow.. sinopsis filem korang baca la sendiri kat sini ya..mari kita jadi lanun!!.. Tengokla official trailer kat bawah ni.. teruja tak? 

16 comments:

adwafarahin said...

hahah kenape adwa x minat erk?

haishh

Aman Ibrahim said...

hurm, harap2 best.. sebab citer nih one of my fav movie too

storyfromme said...

filem wajib tonton ni.

GiveAsh said...

adwa rugi tak minat best wooo...:)

GiveAsh said...

aman..mesti best punya mcm sebelum sebelumnya..hehe

GiveAsh said...

story..sya sngt setuju dgn anda..

cayob said...

Best bah movie......nya ini...kita tggu dah lihat.....

Shamsuddin Amin said...

jom panggung...!!!

Ayie said...

hari tuh ko cakap nak belanje aku tgk wayang kan abu..?? Aku ingat lagi weh.. Tak dapat tgk fast5, tgk kepten sperow pun jadi lee.. Haahahaha

GiveAsh said...

you bah..kau jgn lupa tngok plak nnti..

GiveAsh said...

udin..jom weeknd ni

GiveAsh said...

ayie..blh je, tngok wayang mana ko nak.. hahaha..

cantekk said...

pebret gak,,,
xsabau nk tgk..

GiveAsh said...

hehe ramai orng tak sabar nak tengok..

Raji berkata said...

woahhhh mcm best nih
nk tgk lah nnti
hohoho

GiveAsh said...

en raji dah survey ke panggung wayang jepun kat mana..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!