Saturday, April 16, 2011

Giveaway Ujang9897

Ramai orang inform pasal GA ajak join sekali,..sori korang, lately agak busy.. aku join mana yang sempat je, yang mudah.. jangan kecik hati ya..

Ini GA bakal pengantin baru, Ujang, simple je GA dia, ada banyak benda tak wajib boleh di buat hahaha.... hari tu dah nampak, tapi tak sempat join.. hari ni kena tag pulak oleh ayie hehehe..thanks, so follow je la.. alang alang dah duduk depan lappy..

Memandangkan aku tak pakai top-up harap harap aku dapat hadia Design Blog ataupun Domain free setahun..pulak boleh pilih hadiah..hehe


Gambar ini adalah yang paling sempoi aku jumpa..lokasi Port Dickson. aku tak tahu motif sebenar gambar aku ni..nak tayang apentah.. hahaha.. tapi ini adalah aksi rehat dalam swimming pool setelah penat belatih berenang anjing ok..keh keh!!

Bebelanku pasal blog Ujang 9897
Aku suka blog si ujang ni..sebab blog dia santai, lucah dan kira ada info la jugak..awal awal lagi aku dah letak dia dalam kelompok "mereka yang hebak" dalam bloglist aku..harap harap dia konsisten dengan kelucahanya nanti walaupun sudah berkahwin keh keh!!

Nak join? sila lah terjah blog Ujang9897 untuk mengetahui syarat syarat dia dan hadiah yang bakal anda menangi..for sure memang ramai akan join sebab ujang ni blogger pemes.. kipas sikit hus hus!!.. oh ya nak tag rakan rakan yang lain DD dan MY harap dorang dua ni join sekali dan menang hadiah..aminn..

ok beres doakan kejayaanku..kui kui..

11 comments:

Ujang9897 said...

hehe...thanks bro

GiveAsh said...

keh keh!! no hal boss..

adwafarahin said...

*ok adwa tutup mata dlu bru komen nieh kehkehkeh gamba sensored


abu nk curi entry nie bole?
adwa pon kene tag ngan si ayie ngok ngek itu hohoh *harap2 die x baca
kahkahkahtp xde gamba yg sempoi la

GiveAsh said...

sensored la ni..dlm air..nampak tapak kaki je kan..keh keh keh!!

mynameismy said...

hehe. kite dah join dulu la..;P

GiveAsh said...

hik hik malunya aku..

Far8 budak baik said...

nak tanyang ape entahh ahaha =P

solo molo said...

singgah dari blog abang ujang...
abang katanye...
hahaha...
good luck ya !~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/giveaway-ujang9897.html

GiveAsh said...

far8..kaki la..hahahah..

GiveAsh said...

thanks..gud luck jgk..

Ayie said...

hahahahaha.. style.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!