Tuesday, April 5, 2011

Daily porno surat khabar tempatan: skandel seks, video lucah, rogol..

Korang perasan tak sejak akhir akhir ni surat khabar kita ni dah macam Daily Porno dah.. hari hari dok cerita pasal skandel seks la, video seks la, rogol la...adeeh!!.. paling hot sekarang ni pasal ketua pemimpin pembangkang konon dikaitakan dengan rakaman video seks.. hari ni lagi kencang, muka depan akhbar "WAJAH PELAKU SEKS TERBONGKAR".. huhuhu...dah macam tajuk CD Lucah dah...entah bila la perkara ni berakhir. selesai satu kes..kes yang lain pulak timbul. kasihan dengan generasi mudah.. terdedah sangat dengan benda benda macam ni, kalau dah faham tak per la jugak..ni kalau kecik lagi umur 12 tahun kebawah macam mana pulak... entah siapala yang boleh dijadikan idol.. propaganda, permainan politik dan motif individu...susah nak cakap!!

13 comments:

Mohammad Ihab Ismail said...

Aku mahu Abu jadi PM!! :D

Shamsuddin Amin said...

sokong Ihab... hahaha
tapi abu kene menang bahagian puchong dulu...=P

GiveAsh said...

ihab: omg celebriti dtng komen blog i..sukanya aku,..
btw aku tak blh la jdi PM..kang rosak semunya..haha

GiveAsh said...

udin: kalau aku mo jadi PM menifesto aku masa plihanraya ialah kill the pawau..!!

adwafarahin said...

nie iklan porno murahan la tuh hoho

GiveAsh said...

keh keh..smua ada motif..

Shamsuddin Amin said...

ak sokong tu...
ko patut tambah satu lagi...
kill the SA...wahahaha

GiveAsh said...

kill the shamsuddin amin

Raji berkata said...

hahaha kill shamsuddin amin
xpepasal =.=

btol lah teruknyar dh mcm akhbar porno plak =.=

GiveAsh said...

haha tau tak pe..tunggu sahajala kesudahanya..mari kita lihat sapa yang kena!!

syafiq said...

biasa la tu..selagi dia tak stop memang akan kena je la.wakaka

Shamsuddin Amin said...

Raji n ash : wah wah...
ade pakatan nak kill SA...^^

GiveAsh said...

haha kill kill kill!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!