Friday, April 8, 2011

Cik Gojes: Contest kita kawan kan??

Sebagai menyokong follower aku iaitu Cik gojes jes jes..aku ingin menyertai Give Away yang dianjurkan oleh beliau.. cik gojes ni nak gambar yang gila gila, nampak paling gedik dan ceria.. jenuh aku cari.. akhirnya jumpa jugak.. aku lupa gambar ni wujud... agak gedik jugk la aku tengok!! adooy..
Ini dia gambar menjadi taruhan aku..na kau!! 

picit gambar untuk tumbesaran yang sihat
Gambar ni ambik masa raya puasa last year, kitaorang semua tak balik kampung..kampung kat Sabah. Raya rumah sewa kawan je Shamsuddin Amin dan Awie kat Kelang.. beraya di perantauan la katakan, tengok la kue kitaorang tuh, beli kat tesco je ok..hahaha.. mukak gumbira je kan, kanak kanak rebina.. padahal dalam hati meronta ronta nak balik... huk huk huk!!.. tapi tak pa, raya tahun ni aku balik kampung....oyeh!!

Aku suka  gambar ni sebab:
  • masa ni aku tenga menahan kentut...
  • menggamit masa silam.......gamit?
  • macam gampang tengok kawan aku yang tenga menjelir lidah tu...KAU ingat kau siapa? ha!!
Tagline yang boleh menggambarkan blog Cik Gojes ni ialah:  Blog CG gojes glitter Welcome melompat lompat..gilerrr gojes!!

Nak join tarikh tutup: 25 APRIL 2011, 11.59 malam, utuk syarat syarat penyertaan dan hadiah sila tengok kat blog CG. Nak tag satu lagi kawan..Cik Najwa si kawan baru aku yang ke 100..har har har.. aku nak bagi dia ni sesuatu, ole ole daripada Sabah, tapi tunggu kawan aku Samsuddin Amin tu balik daripada Sabah dulu 17hb ni..hehehe sabar ya..
tiket penyertaan

21 comments:

adwafarahin said...

uit ape x snonoh menahan kentut
huahaahaa

NURUL NAJWA said...

ahar~ di tag? cayalah abu!! bole menang kott.. hahaha ni nak try carik pic yg gila2 gak.. kalau ad,baru join!! ekeke

GiveAsh said...

adwa..haha tak pa..aku berjaya menahanya..:P

GiveAsh said...

najwa..okay join jgn tak join..:)

adwa pun blh join skali..

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

nice bro ... Good Luck!

solo molo said...

wah...
macam menarik contest nie...
harus di join nnt...


dapat cek sebab renew insuran...tak percaya???
> http://solomolo.blogspot.com/2011/04/lain-yang-ditunggu-lain-yang-datang.html

GiveAsh said...

keyrill..hehehe tq boss!!

GiveAsh said...

molo solo..join la jgn malu malu..:P

Shamsuddin Amin said...

uik...
asal muke ak ade skali... adoi...=P

GiveAsh said...

keh keh keh!!

cayob said...

matilah.....menahan kentut ye abu....abu..url baru ku...follow aku balik ye....mcm memaksa kan hehehe....byknya org tinguk blog ko..ape rahsia..maklumlah aku baru je.....


http://cayob.blogspot.com/

CiK GorGeouS ! said...

muke tahan kentut memang menarik hati CG...muahahhaa~ aLL the best ok !! =)

GiveAsh said...

yob..haha banyak silent reader jak kawan2..tarak rahsia la..tips dlm entry2 blogers besepah..rajin2 la bw..:P

GiveAsh said...

cik gojes kalau aku menang nak mintak tukar hadia..hahaha..

sbb tak ak paka top-up.. aku nak kereta..wakaka!!

cayob said...

abu...aku tingguk aku dah follow ko 2.....di bloger mu

GiveAsh said...

oh ok..

qlah said...

gud luck n all the best !

GiveAsh said...

tq tq..doakan aku dapat kereta ok!! hahaha

LindaRahim said...

bis bila lepasnye yg ditahan tu?..hihi..

GiveAsh said...

lepas depan dorng jak..haha

YOUsoF said...

Muka tahan kentut dah kacak macam tu, belum lagi tahan berak... ;D

Dah berpuluh-puluh bulan entry, tapi aku selamba je komen lagi hahha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!