Friday, April 1, 2011

The Wheels, Subang Avenue Disco Skating Rink


Petang semalam member call ajak main rollerblade kat Subang sekali sempena farewell untuk Wan member office, lama dah tak main since study kat uitm lagi...aku tak tahu pun tempat main rollerbalde ada kat sana...kalau kat Sunway ice skating aku tau la...member cakap tempat tu baru lagi...seronok giler aku...walaupun memang tak reti main kan haha..

kitaorng plan nak start masuk pukul 8 malam, ingatkan nak main 2 jam...disebabkan tak reti sangat laluan kat Subang tuh kitaorng sampai agak lewat..dapat main sejam lebih je..sebab tempat tu tutup pukul 10 malam..

tempat tu memang best bagi orang yang minat sukan macam ni...aktiviti yang agak berlainan sikit, ni asyik nak tengok wayang bowling wayang bowling je kan..apa kata cuba benda ni pulak..The Largest Disco Skating Rink in Malaysia..seronok woo!!..nama tempat tu The Wheels..


kalau korang pegi jangan teperanjat pulak...sebab dia memang ala ala Disco siket..agak gelap, cuma ada lampu kelip kelip, nion pas tu ada DJ mainkan lagu disco doom doom doom!! ahaha..giler gempak!!..ada skrin beso lagi tuh...

sah sah kitaorang ni memang tak reti main...sakit bontot asyik jatuh je...dammm!!...nasib baik la ada tiang boleh warming up sambil buat tarian tiang, belatih siket sebelom masuk dalam track...agak bertuah jugak sebab dah malam tak ramai sangat orang...sesuai la untuk skater amatur cam kitaorang nih...


kalau nak korang pegi jer kat Subang Avenue Shopping Mall sebelah dengan Carrefour Subang,..sekarang dorang tengah buat promotion masuk jer terus jadi Member...bukan Member bayar rm15 tuk dua jam tapi kalau nak main the whole day kena bayar rm25..Member dapat murah sikit rm12 tuk dua jam, whole day pulak rm20 je..boleh la...bila lagi nak try kan..grrr..sakit doh!!

sempat lagi begambar dengan gadis paling Hot!! hahaha...

9 comments:

Shamsuddin Amin said...

jeleznya ak ko begambar ngan gadiz hot tu...
btw
brp ratus kali ko jatuh...? hahaha

adwafarahin said...

woaaooaaaa best kot..nk try gak la nnt
lme da tinggal rollerblade nk try main blk
hehe tengs bgtaw sal tmpt nie

Shamsuddin Amin said...

sorry yer...
tertag ko d my new entry...^^

GiveAsh said...

sm: jeles ka...haha jatuh ndak la bha sampai beratus2..matila!!
btw, thanks tag aku...tag la lagi..haha

GiveAsh said...

adwa: best best...go there la..seronok..

khairul akmal azman said...

besh nyer..
ciap de awek2 lg..

GiveAsh said...

kehkehkeh..

allieya said...

npe ko upload pic aku yg kureng howt...ahahaha...tkot saham ko jtuh ke... ;p

GiveAsh said...

tu dah kira hot la tuh..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!