Thursday, March 3, 2011

Untuk orang baik


udin kawan yang baiek..
udin baru buat short entry besday ko..
wakakaka..
ni pun pic aku curi drpd blog ko,
aku mintak yang raw ko ndak mo bagi kan..
na rasakan aku curi sudah..

btw, congrats for being old already..
semoga diberkati tuhan dan dimurahkan rezki..
ornag tua dilarang nakal nakal,
bagi conth teladan yg baik kepada adek adek..
sperti biasa soalan maut..
bila mau kawin?, kubur kata mari rumah kata pergi sudah..
jgn mara udin nti tamba tuak kakakaka..

terimakasih sama si awie..
master planer surprise party ari tuh..
dia yang rancang ok, aku ikut jak,
dia jugak yang belanja kepsi tuh..
ihab jugak, thanks..
very supportive and sporting gilerrrr..
awie..tetetet...

exam ko dekat sudah kan udin..
gud luck aku ucapkan, dan semoga berjaya

ps:susah cari kawan yang betul betul blh buat kawan..

1 comment:

Shamsuddin Amin said...

korg mmg bha... hhuhu
terharu baca blog ko ni...
thanks kawan2...
tu la kan, klo boleh before 30... =P

p/s : kwn time sng, sng dicari...
kwn time ssh ssh dicari...^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!