Thursday, March 10, 2011

Skin and skeleton

eh, apasal ko nampak lain? ko makan ape?....

ko dah gemok,berisi,..ko makan vavi ke?..<----soalan cam sial je kan..haha

ha, tu la antara soalan yang aku kena jawab kalau aku jumpa member lama, tak tau kenape...dulu aku mmg kurus sangt. macam tak de harapan je nak hidup, skin and skeleton ...ngee..orng cakap mmg cam tu la aku sampai ke tua, kurus kering..dah la hitam, buruk pulak tuh...haha..eh, aku tak cakap orng hitam tu buruk ok, aku cakap aku hitam dan buruk..tapi aku tetap bersyukur, daripada yang lama adalah yang baru..tapi yang ni dah Rebranding..

even kawan lama dlm mukabuku pun ada jugak yang cakap aku ni dah nampak laen..gemok, berisi dan ensem..hahaha...ok aku begurau, dorng tak de pulak cakap aku ensem..saje nak sedapkan hati sendiri..

tengok gambar kat bawah, yang kat blakang tu korang takyah nak tanye..juniors kitaorng tenga kena bully..ngee..gambar ni ambek time aku diploma kat uitm sabah, tak silap aku tahun 2005,..amacam scary tak, skinny nak mampos kan. aku tak tau nak cakap ape..itu la aku...hahaha..


ps: soalan hot yang lain -----> Ko bila nak kawin?

10 comments:

bunga said...

persoalan yang last pom biasa bunga dpt..haaa..tapi wak xlayan jer la..haha..

PK said...

kacak nya abg ash!! suke suke suke!

Shamsuddin Amin said...

kurusnya ko dulu...
hayyoooo....
tapi skrg sdh makin ganteng...
meriah ko...!!!

exyanne said...

Yo Wasabaers..

I like your Blog..
Astonishing

Continue Posting!!

I’ve follow U..

Follow me at
http://ourphonetography.blogspot.com
http://exyanne-collection.blogspot.com

GiveAsh said...

cik bunga yg tu susah nak jawab..haha
PK: ko la pling kacak masa di uitm sabah ari tuh..
SA: tak habis2 dgn meriah ko kan..
exyanne: thanks alot..i folloe u to..

cayob said...

adu na....matilah....abg abu kerja kam kah....hahaha...kurus gila...mcm pengisap batu sudah aku tingok....hahahah

cantekk said...

hoh kurus gile,,n nmpk tua ;-D ekekeke

tia @ Ini Kisah Tia said...

uii btw , sekarang memang kw hensem lahh ..

Azham Vosovic said...

kurus gle...heheheh..tahniah sbb da gemuk heheehe

YOUsoF said...

Kurus bangat kau bah! Tapi syukur sekarang berat kau dah stabil dan mampu menggoda para gdis.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!