Sunday, March 13, 2011

Put a condom on that Willy!!

Petang semalam pegi mid valley dengan member, saje nak lepak..sebab kira lama dah tak pegi mid valley. tak de ape ape la..cuma seperti biasa weekend kompom mid valley ni sesak dengan makhluk bergelar homosapien...ntah, mungkin disebabkan kedudukan dia yang agak strategik kott, mudah nak pegi sana..

masa kat Garden otw nak gi mid valley lalu kat area yang banyak gambar kena gantung tuh..ala..kalau korng biasa lepak kat sana mesti korang tau..aku suka tempat ni, suka tengok gambar gambar yang banyak digantung kat situ. kali ni tema dia something about HIV..nak wujudkan kesedaran tentang HIV la kott..dan sex selamat..kat bawah ni sedikit gambar aku ambek menggunakan talipon,.


Sedikit fakta mengenai HIV yang perlu kita ketahui:
  • HIV tidak mengenal bulu.
  • Sex oral tidak seselamat yang anda fikir.
  • Jangan cuma kuatirkan risiko kehamilan sahaja.
  • Kadang kadang orang tidak menyatakan sesungguhnya dan kita tidak mengetahui kenyataanya.
  • Belum ada ubat untuk merawatnya.
Statistik HIV AIDS 2007/2008.

4 comments:

Shamsuddin Amin said...

ko asyik biru je kan... haha
sokong kempen ni...
ko tu pun jgn maen cakap je...
kna la practickan juga... LoL

GiveAsh said...

mana ada..ahaha

Ihab said...

Pink Ribbon!!

GiveAsh said...

pink ribbon i like..
durex pun i like..hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!