Wednesday, March 16, 2011

Bestnya dapat pegi ke toronto


toronto yang best
teringin sangat ke toronto..
tak pe la dapat rasa cuaca musim sejuk SAHAJA pun tak kesah..
nak pegi pada musim salji..eh tak nak salji...
kawan aku cakap salji tak best...
nak sejuk je..suhu 10 degree..
tapi kalau dapat rasa yang 2 degree lagi best..
toronto sampai tak 0 degree, kalau boleh aku nak rasa jugak..
oh toronto!! mesti best kalau dapat pegi toronto..

jeles dengan dua orng kawan..selalu pegi toronto,...
kalau free free tak de kerja dia pegi ke toronto,
pakai baju tebal tebal, baju tebal tapi tak de bulu bulu kat koler..
oh toronto!! sekejap je pun tak ape..
sejuknya di toronto..

kat toronto mesti ade banyak salad,..
tomato dan capsicum pun mesti ada jugak kan..
bestnya dapat kerja DALAM toronto!! :)

(cold room) toronto ni je yang ada..grrrr..

5 comments:

Nadhirah-chan said...

ala duduk dalam cold room tu pun kira kat toronto jugak . nak suasana , lekat jer poster kota toronto kat dalam tu . kehkehkeh ^^

GiveAsh said...

mmg bcadang nak buat mcm tu, pas tu ajak family skali kan..grr...

Shamsuddin Amin said...

ko klo pasal tomato cepat je kan... haha

GiveAsh said...

sa: amasal xda perkataan meriah kali ni..haha

Shamsuddin Amin said...

sebb kali ni x meriah pon...
malatop jak...
hahaha =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!