Tuesday, March 22, 2011

Giveaway - Saya Nak Rasa Coklat Sweet Cottage

aku ni dah gila Giveaway..korang buat la GA banyak banyak. nescaya aku akan join..hahaha..dapat tak dapat aku tak kesah..aku nak join jugak..

ni lagi satu GA aku jumpa daripada blog kak sumijelly. senang je nak join..hadiah, aku tengok coklat dia pun aku dah terangsang dah..arghhh!! cepat join tarikh tutup 31 Mac 2011 11.59pm..sape lambat beguling guling macam tengiling...kepada dua orang member hani dan cik liz..meh sini join..

senang jer..follow step kat bawah ni..

1. Buat 1 entry bertajuk "Giveaway - Saya Nak Rasa Coklat Sweet Cottage" (sudah)
2. Copy header Sweet Cottage kat atas ni and letak dalam entry korang. (sudah)
3. Jadi follower kat blog stormz-iylia n blog Sweet Cottage (sudah)
4. Link kan entry korang dengan URL entry giveaway dari blog Sweet Cottage (sudah)
5. Tag 2 orang member korang kat entry giveaway tu. (sudah)
6. Tinggalkan Nama, URL entry giveaway korang kat dalam comment box Sweet Cottage (sudah)

si sweet cottage cakap kalau korang tak de blog, korang boleh buat notes kat FB. 'Like' page Sweet Cottage dan tag Sweet Cottage dalam notes tu. Tag member2 korang seramai yang mungkin. Yang penting, follow je step 1-6 kat atas.
ok..bereh!!

11 comments:

Cempaka R.Minta said...

hii cempaka datang

GiveAsh said...

selamat datang cempaka..jom makan joklat..har har..:)

Shamsuddin Amin said...

meriah ko maria...!!! hahaha
GiveAsh ngan GiveAway kan dah dekat2 tu...
kah kah kah...
semoga berjaya la pren...=)

Sumijelly said...

waa.....ko eja nam akak sumi salah........ x ACIIIIII.............. ni nak marah ni...waaa

g betulkan balik..

eh... akk lupa TAG org lak.. ko kira salah seorang yg akk TAG la sbb ko dah buat kan entry nie..muahahahah

Sumijelly.com

GiveAsh said...

ok kak sumijelly sori sori naik lori..
aku betulkan..:)

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

salam ziarah dan folo blog ini..

selamat berjaya untuk tuan belog dalam GA ini ya

bunga said...

good luck..

sahromnasrudin said...

assalamualaikum

trime kasih berkunjung ke blog saya..

semoga berkunjung semula ya :-)

Cempaka R.Minta said...

hii
boleh menang ke awak ?

GiveAsh said...

bunga: thanks dear..:P
sahromnasrudin: w'salam..sama2 la kita kunjung mengunjungi.hehe..
cempaka ungu: yakin bileh..try test je..:)

Lulu caldina said...

kalau menang, kongsi hadiah eh?? * wink...
semoga berjaya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!