Friday, March 4, 2011

Giveaway 3 Sponsor

Giveaway 3 Sponsor megadakan praduan untuk memperkenalkan blog mereka kepada orang ramai.
sponsor daripada painting and artwork (enjoylukis.blogspot.com), my little cupcake (mummy-who-bakes.blogspot.com) dan kurasakan something..(eqbalzack.com)

terbuka kepada orang ramai yang memiliki blog termasuk juga korang yang perna memenangi praduan Giveaway eqbalzack.com sebelum ni..so marilah kita merajin rajinkan diri untuk join praduan ni. kot kot nasib kita kan..huhu..sedap je hadia dia aku tengok.. frame ni pun kalau boleh makan aku nak makan jugak..ngeee..Tema praduan Giveaway kali ni ialah "3".. nak war warkan benda ni kepada kawan aku Udin..

pemenang tempat pertama dapat acrylic painting 13" x 18" dan frame (enjoylukis.blogspot.com) beserta wang tunai rm33 (eqbalzack.com)

pemenang tempat kedua dapat homemade chocolates dengan box dia sekali (mummy-who-bakes.blogspot.com) beserta wang tunai rm23 (eqbalzack.com)

pemenang ketiga pulak akan mendapat homemade chocolates dengan box (mummy-who-bakes.blogspot.com) bersama dengan wang tunai rm13 (eqbalzack.com)

ha!.. saguhati pun ada jugak, iaitu dua baucer bernilai rm10, masing masing daripada enjoylukis.blogspot.com dan mummy-who-bakes.blogspot.com. Dan jugak saguhati daripada eqbalzack.com iaitu top-up untuk maxis/celcom/digi.


Syarat-syarat ialah:

1. korang mesti jadi followers tiga blog ni enjoylukis.blogspot.com, mummy-who-bakes.blogspot.com dan eqbalzack.com
2. pastu korang kena buat entry ringkas cam aku buat ni, tak nak unsur unsur katun..tajuk entry tu ialah 'GIVEAWAY 3 SPONSOR'
3. pastu korang kena bubuh banner kat atas tu dalam entry korang dan lingkan ke blog eqbalzack.com
4. Pemilihan pemenang bukan berdasarkan random.org
5. kena tag sorang rakan blogger korang dan jugak pastikan mereka tau
6. dan yang trakhir ialah kena tinggalkan link anda entry eqbalzack.com


praduan bermula 3 March 2011 9 pagi dan akan tamat pada 11 March 2011 11.59 pagi.

ok beres..!!


5 comments:

eqbalzack said...

salam bro..
terima aksih join GA abgeq... dah linkkan kat blog..

Awangku Johan said...

salam ziarah dan salam perkenalan dari laman blog abg eq.. saya follow blog awak ek.. mai la singgah dan follow blog saya pulak yer

GiveAsh said...

wsalam, i dah follow u cikgu awang..salam siarah

abng eq, aku dah linkkan kat blog eqbalzack.com
tq..

ceritera asni said...

GiveAsh..awak buat entry yang baik.good luck :)

Shamsuddin Amin said...

meriah...!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!