Thursday, February 24, 2011

Live in concert Maher Zain.


kat malaysia sekarang ni mmg tenga hangat dengan Maher Zain,..sapa tak kenal penyanyi and penulis lagu berasal daripada Lubnan..kat kl ni je, pegi mana2 pun dapat dengar lagu dia..pegi je Jalan TAR hampir semua kedai pasang lagu dia..hu! pemes betul mamat ni kan..

dengan lagu ingris dan arab kontemporari berkonsepkan ketuhanan kena sangat la dengan jiwa malaysian ni..album Thank You Allah popular dengan lagu Insha Allah, Baraka Allahu Lakuma, Awaken dan banyak lagi mmg sedap di dengar..aku pun sangat suka dengan lagu2 beliau ni..ngeee

nak kabar kabar kan, mungkin ramai dah tau..tapi aku saja nak bagi tau lagi. mamat ni nak datang shah alam buat live concert kat stadium malawati pada 25 dan 26 Febuary ni..harga tiket bleh tahan jugak, dijual daripada rm297-rm53..so datang la kalau nak datang, ramai2 bawak saudara mara, sahabat handai dan rakan taulan..maklumat lanjut sila klick disini..cehh!! tolong promot siket,..cam aku ni pegi kan..

ps: thankyou Allah..

1 comment:

Shamsuddin Amin said...

motip kan....
best2 lagu dia...
jom2.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!