Monday, February 21, 2011

ko memang tak blh bercinta cinta..

Eh tetiba teringat dgn blog aku ni, wujud lagi rupanya..ingatkan hilang dah. Kalaula ia umpama seperti bilik sudah tentu ia dipenuhi dgn setebal satu inci habuk dan dihiasi dgn sawang sawang yang indah..tak pun ditumbuhi dgn kulat yang mungkin sedap untuk dimakan..fuh tak blh bla imajinasi aku ni..haha..

Daripada aku begolek golek atas sofa update fb..baik aku update blog pulak. Kalau blog blh merapu panjang siket..lagipun fb makin lama smakin boring la..ntah!!

Ni baru balik dripd lepak dengan kengkawan..seronok jugak dah lama tak lepak sesama, makan ramai ramai bersekutu..gelak kuat kuat tanpa mengiraukan jiran sebelah meja..maafkan kami encek jiran..hehehe

Sebenarnya aku nak cakap pasal kawan kawan aku ni..yang dorng CAKAP aku ni tak blh ada gf sekarang...kalau nak pun tunggu blakang blakang sebab aku ni asyik busy je memnjang..bnyak abiskan masa di tempat kerja dan merenung tigkap (ntah apa yg dorng pikir pasal aku)..tambah mereka lagi, aku tak blh ada komitmen, susah nak kuar becinta cinta..adeey!!


Bila aku pikir pikir betul jgk apa yg dorng CAKAP tuh..tp peliknya tak jgk aku kaya kaya.. Plus mungkin dorang consider jugak dgn perangai aku ni yang ntah bila nak matang yang benar benar matang..tapi bukan 'menatang aka binatang tu ok'.haha..

4 comments:

Shamsuddin Amin said...

kan... btul tu...
skrg ni
tren Blog plak...
btw nice blog...!!!
Meriah... ^^

ash give said...

blh ka ndak blh..
just try..or more

Shamsuddin Amin said...

boleh bha klo ko...
tapi bab cintan cintun tu..
mcm ko blum ready..
haha
ko kan jenis yg malas ngan komitment... LoL

vampire's lovex said...

okay la tuuuu....

ko jenis yg kawen trus kot... kekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!